«Σχέση εμπιστοσύνης»

Ευχαρίστησε τα μέλη του ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για την εντυπωσιακή του προσέλευση στη ΓΣ

Έτοιμος για να γυρίσει σελίδα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, δόθηκε το χρίσμα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων ήταν μεγάλο, κάτι που αποτυπώθηκε στην μεγάλη προσέλευση στη ΓΣ. Και ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, τονίζοντας πως αυτή η σχέση εμπιστοσύνης πρέπει να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τα εκατοντάδες μέλη του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, στην πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση των τελευταίων ετών και με συναίσθηση ευθύνης για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη να προβεί στη σύναψη συμφωνίας με τους ανθρώπους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη της διαχείρισής του.

Διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα, λειτουργήσαμε με αίσθημα ευθύνης, έναντι του μεγάλου μας συλλόγου, το ίδιο θα πράξουμε και από τούδε και στο εξής, διασφαλίζοντας πλήρως την ποδοσφαιρική μας ομάδα, τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου αλλά και τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν τις ποδοσφαιρικές τύχες του. Ευχόμαστε αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου δίπλα στο μητρικό σωματείο, να το δυναμώνει συνέχεια, ώστε να αποτελεί πραγματικό θεματοφύλακα της ομάδας μας στο μέλλον».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep