Αλλάζει σελίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στις 9 Μαΐου μπαίνουν οι βάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου

Αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου είναι στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και το πρώτο βήμα θα γίνει στην έκτακτη γενική συνέλευση που ορίστηκε να γίνει τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK HOTEL και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20:00 της ίδιας ημέρας.

Θέματα της ΓΣ θα είναι η εκλογή νέου προέδρου και γραμματέα, η ενημέρωση για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θα εξουσιοδοτηθούν μέλη του ΔΣ για επαφές με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ήδη φέρεται να υπάρχει ένας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για το ποδοσφαιρικό τμήμα και αναμένεται να υπάρξει άμεσα και επίσημη πρόταση.

Παράλληλα, όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη καλούνται να είναι οικονομικά τακτοποιημένα για να πάρουν μέρος στην κρίσιμη ΓΣ, όπου θα τεθούν οι βάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό που ζητούν οι οπαδοί είναι να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep