Θολό το τοπίο

Μπερδεύονται αντί να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Καμία απάντηση δεν έχουν λάβει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου στα ερωτήματα που έχουν θέσει προς την ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να διασαφηνίσουν την κατάσταση για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μετά την αποχώρησή της από τη Football League, αλλά δεν λαμβάνουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, περιμένουν απάντηση από την ΕΠΟ για το τι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Αν δηλαδή θα ισχύσει ο νέος τροποποιημένος ΚΑΠ που κάνει λόγο για διετή παραμονή στην κατηγορία, ενώ το 50% των χρεών προς παίκτες θα περιμένει τη νέα ΠΑΕ, όταν επιστρέψει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Την ίδια ώρα, από την κυβέρνηση διαρρέει πως στον νέο αθλητικό νόμο θα περιλαμβάνεται διάταξη, με την οποία τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ θα βαρύνουν τη νέα ΠΑΕ εξ ολοκλήρου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρέη και τις οφειλές που έχει αφήσει πίσω της η διαλυμένη ΠΑΕ, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει στο μέλλον, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο…


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep