Πήραν διαβεβαιώσεις

Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου έλαβε διαβεβαιώσεις από Καλογιάννη, ΠΣΑΠ.

Αν και ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστό ότι δεν επρόκειτο να εμπλακεί σε συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς, το ραντεβού της Τετάρτης (27/01) μεταξύ αντιπροσωπείας των «ερυθρόλευκων» και των Σπύρου Καλογιάννη, ΠΣΑΠ έγινε. Όπως, μάλιστα, αναφέρει η ιστοσελίδα «volosday», η τριμελής αντιπροσωπεία έλαβε διαβεβαιώσεις από τη διοργανώτρια και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρώσει η θεσσαλική ομάδα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε αναλάβει πρόεδρος της προσωρινής επταμελούς επιτροπής άκουσε τον Καλογιάννη και την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ να του μεταφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τις προσφυγές. Σε αυτές, άλλωστε, θα εκχωρηθούν όσα έσοδα έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ.

Αυτό που προέχει πλέον για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να βρεθούν τα χρήματα ως την Παρασκευή (29/01) και να εκδοθούν ενημερότητες που θα επιτρέψουν την προώθηση ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων. Φυσικά, στόχος των Θεσσαλών είναι να κρατήσουν εν τέλει στο ρόστερ και κάποιους που κινήθηκαν νομικά, έτσι ώστε να παραταχθούν στον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep