«Αν δινόταν το πέναλτι…»

Στο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου στάθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, μετά την ήττα από την Καλλιθέα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Καλλιθέα, ενώ επισήμανε πως δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Καλλιθέα για τη νίκη της. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά πολλές φορές κερδίζει αυτός που είναι πιο έξυπνος ή που στήνεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο τακτικά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα, που από την μέση και μπροστά έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες.

Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Καλλιθέας θεωρώ ότι υπάρχει μια φάση με τον Γουόρντεν που κρίνει το παιχνίδι γιατί θεωρώ ότι είναι πέναλτι. Αν δινόταν θα έμεναν με 10 παίκτες και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί αν εξελιχτεί το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ξέραμε ότι η Καλλιθέα θα ψάξει το γκολ στη αντεπίθεση με τους γρήγορους παίκτες που έχει. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε αρκετά μακριά από την περιοχή μας τους παίκτες της Καλλιθέας και προσπαθήσαμε να βγούμε κι εμείς από τα καρέ μας. Έγινε αυτή η φάση το σουτ απ έξω και έτσι κέρδισε η Καλλιθέα. Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί βάλανε τα πόδια τους δώσανε μάχες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: magnesiasports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep