«Δίκαιο, αλλά…»

Τον Σούλη Παπαδόπουλο ευχαρίστησε ο Δημήτρης Κεσίδης για την συμμετοχή του στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ

Ικανοποιημένος από την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κεσίδης ευχαριστώντας παράλληλα τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός άσος των Θεσσαλών μάλιστα χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 αλλά τόνισε πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει τότε ήταν η δική του.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τις ευκαιρίες που δίνει σε εμάς τους νεαρούς παίκτες, ανταμείβοντας τη δουλειά της προπόνησης. Ελπίζω στο μέλλον να αγωνιστώ και σε πιο σημαντικούς αγώνες, που θα έχουν και βαθμολογική σημασία. Όσον αφορά τον αγώνα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η δική μας. Δεν παίζει ρόλο που ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ» επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Όσο για το γεγονός πως αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αυτά είναι όνειρα που τα σκεφτόμασταν από μικροί και βλέπουμε να πραγματοποιούνται. Ελπίζω στο μέλλον να κάνω και άλλα όνειρα πραγματικότητα».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΠαρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep