Ισοπαλία... δοκιμών

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχτηκαν Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ, με τους δύο προπονητές να κάνουν πολλές δοκιμές.

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το παιχνίδι της Πέμπτης (17/12) μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του ΠΑΟΚ που έγινε στο ΕΑΚ της πόλης στο πλαίσιο τη τελευταίας αγωνιστικής Κυπέλλου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», άλλωστε, είχε πάρει την πρόκριση στους «16», οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλειστεί, οπότε οι δύο προπονητές έδωσαν ευκαιρίες σε νεαρούς, με τους δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις παρότι στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν επτά ποδοσφαιριστές από την Κ20, ενώ άρεσαν και οι μικροί των γηπεδούχων.

Στο 16' ο Δημητριάδης με αριστερό βολέ έβαλε σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ, όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στη συνέχεια ρυθμό και στο 32' έφεραν το ματς στα ίσα με τον Αλαμάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με εκατέρωθεν ευκαιρίες και με τον Ολυμπιακό Βόλου να ζητά πέναλτι για χέρι του Σκόνδρα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 32' Αλαμάνης - 16' Δημητριάδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Καρράς, Ντάσιος (46' Κεσίδης), Αρβανίτης, Χιντζίδης, Νάστος, Σκοπελίτης (68' Γκουγκούδης), Τσιλιγκίρης (54' Παναγιώτου), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Αλαμάνης.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Μελίσσας, Τοπαλίδης, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Τσελεπίδης, Αντόνις, Πατράλης, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης (85' Παναγιωτίδης), Κάκκο (85' Κτιστόπουλος), Συράκος (46' Κούστα).

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep