«Μας λείπουν 30 γκολ»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε κρύο το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου και παραδέχθηκε πως η ομάδα του λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν σχεδιάσει πάνω τους την ομάδα το καλοκαίρι και πιστεύω και τα τρία παιδιά που λείπουν στην επίθεση είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και μαζί και οι τρεις έχουν γύρω στα 30 γκολ.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Σούλης Παπαδόπουλος, τόνισε μετά το 1-1 με τον Αχαρναϊκό πως οι απουσίες ποδοσφαιριστών που ήταν σχεδιασμένο να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, του στερούν λύσεις και... 30 γκολ.

«Είχα πολύ λίγες ημέρες στη διάθεσή μου, αν και είχα πει πως όσες μέρες και να είναι μπροστά για το επόμενο παιχνίδι έπρεπε να είμαστε έτοιμοι. Μέχρι το 70ό λεπτό πατούσαμε καλά στο γήπεδο, ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως ο Αχαρναϊκός που ερχόταν από σπουδαίο διπλό εκτός έδρας και καλή ψυχολογία. Ξέραμε πως θα μπουν πάρα πολύ δυνατά και ιδιαίτερα στην επίθεσή τους με τα ψηλά παιδιά που έχουν, θα μεταφέρουν την μπάλα στην περιοχή μας και στις στημένες φάσεις θα μας δυσκολέψουν. Βγαίναμε με μεγάλη ταχύτητα στην επίθεση και έτσι πετύχαμε το γκολ. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να βάλουμε και ένα δεύτερο.

Δεχθήκαμε ένα πολύ κρύο γκολ από την εκτέλεση φάουλ, από μια στημένη φάση και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι αφού χάσαμε λίγο τη συνοχή μας. Αυτό συνέβη στα τελευταία πέντε λεπτά και στις καθυστερήσεις. 

Ο αντίπαλος ήταν πολύ πιεστικός, πάρα πολύ δυνατός. Το παιχνίδι κρίθηκε στις μονομαχίες, πάντα σε αθλητικό πλαίσιο. Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα πολύ κρύο γκολ από την εκτέλεση φάουλ, από μια στημένη φάση και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε και το παιχνίδι αφού χάσαμε λίγο τη συνοχή μας. Αυτό συνέβη στα τελευταία πέντε λεπτά και στις καθυστερήσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Πάμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι το Σάββατο. Δεν θέλω να πω για τις απουσίες που είχαμε και ήταν σημαντικές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον μικρό που έπαιξε σήμερα για πρώτη φορά και έδωσε πολλές μάχες. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που έκανε μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε τον έναν βαθμό και όχι τους τρεις που θέλαμε, παίζουμε το Σάββατο με την Λαμία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

-Ο Ολυμπιακός με τόσες λίγες φάσεις που κάνει σε κάθε παιχνίδι μπορεί να πάρει νίκες;

«Νομίζω ότι παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, αλλά αν δείτε τους ποδοσφαιριστές που λείπουν από εμάς είναι οι ποδοσφαιριστές που είχαν σχεδιάσει πάνω τους την ομάδα το καλοκαίρι και πιστεύω και τα τρία παιδιά που λείπουν στην επίθεση είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και μαζί και οι τρεις έχουν γύρω στα 30 γκολ. Δεν θα κλαιγόμαστε όμως. Ο μικρός τα κατάφερε πολύ καλά σήμερα και σίγουρα αν είχαμε τις λύσεις στον πάγκο δεν θα δεχόμασταν τις επιθέσεις στα τελευταία λεπτά. Είναι διαφορετικό να βάζεις ένα νεαρό ποδοσφαιριστή και άλλο έναν έμπειρο παίκτη».  

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep