«Ο καλύτερος προπονητής»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Κούκιος παρουσίασε τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ως τον καλύτερο προπονητή της Football League παρουσίασε ο Βασίλης Κούκιος τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε να σταματήσει η γκρίνια από μία μερίδα οπαδών και σημείωσε ότι όλοι θα κριθούν τον Μάιο.

Όπως ανέφερε ο Κούκιος:

«Θέλω να αναφέρω ότι κάποια πράγματα τις τελευταίες ημέρες μας στεναχωρούν. Όταν αναλάβαμε την ομάδα, την ΠΑΕ, αποφασίσαμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο, να τον φέρουμε στο γήπεδο για να κάνουμε την ομάδα μεγάλη ξανά. Επειδή προερχόμαστε από αρκετά χρόνια με αποτυχίες, το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι φίλαθλοι είναι απογοητευμένοι και είναι πολύ δύσκολο να τους δείξουμε τι κάνουμε και τι γίνεται. Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους φιλάθλους να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, να αγαπάν την ομάδα, να μην ακούν αυτούς τους 20-30 που ξυπνάνε συνέχεια με γκρίνια, συνέχεια σχολιάζουν και κάνουν κριτική.

Εμείς σαν προεδρείο, έχουμε και ματώσει οικονομικά και έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να κάνουμε σωστή την ομάδα και λειτουργική. Έχουμε μεγάλη βοήθεια από τους 25-30 φίλους της ομάδας οι οποίοι μας στηρίζουν οικονομικά. Ίσως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μοναδική ομάδα στην Β' Εθνική που είναι όλοι πληρωμένοι. Θα παρακαλέσω, λοιπόν, ο κόσμος να μην αρχίσει να κρίνει από τώρα, όλοι θα κριθούμε τον Μάιο. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια εκτός, με αρκετούς τραυματισμούς, το πιο εύκολο πράγμα είναι η γκρίνια.

Παρ' όλα αυτά δεν τα παρατάμε, εμείς στηρίζουμε την ομάδα και για αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να φέρουμε κατ' εμάς τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας, τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κατηγορία, έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό. Με το έργο και τη δουλειά, θα προχωρήσει και θα είμαστε όλοι εντάξει. Εύχομαι υγεία και να πάμε εκεί που μας ανήκει στην Α' Εθνική».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2015 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep