«Δεν είχαμε λύσεις...»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στην κακή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου.

Για την οπισθοχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Μετά την ήττα (2-1) των Θεσσαλών ανέφερε:

«Θεωρώ ότι έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι, είχε πολλές φάσεις, μπήκαν τρία όμορφα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, μπήκαμε καλά, κάναμε γκολ γρήγορα, δημιουργήσαμε άλλες δύο, τρεις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο επιθετικός, αλλά παρουσιαστήκαμε με άλλο πρόσωπο, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Δεν είχαμε λύσεις να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά, μοιραία ήρθαν δύο γκολ και ο Πανσερραϊκός πέτυχε την ανατροπή.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο εμείς, στο δεύτερο ο Πανσερραϊκός. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και τον φίλο μου τον κ. Βασιλακάκη». Συμπλήρωσε ακόμα ο Χαραλαμπίδης ότι ίσως έλειψε το καθαρό μυαλό, ενώ για τις κίτρινες κάρτες που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές του είπε ότι «παρασύρονται από το πάθος τους».

O Δημήτρης Αρβανίτης δήλωσε:
«Είναι μια άσχημη ήττα για εμάς. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά, στο πρώτο ημίχρονο το ελέγχαμε, καλό θα ήταν να το είχαμε καθαρίσει. Θεωρώ κομβικό σημείο όταν δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ και τους βάλαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Μετά ήταν φυσιολογικό ο Πανσερραϊκός να μας πιέσει. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από αυτά τα αποτελέσματα. Η ήττα αυτή βαραίνει αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να δέχεσαι δύο γκολ σε ένα ημίχρονο και να χάνεις, πρέπει να έχουμε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα να ξεπερνάμε αυτά».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2015 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep