Διακοπή και αποχώρηση στη Ν. Αγχίαλο

Στο 63ο λεπτό «έμεινε» το… φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πύρασο καθώς μετά από σύρραξη των παικτών ο αγώνας σταμάτησε

Μόνο φιλικό δεν φάνηκε τελικά να είναι το παιχνίδι στη Νέα Αγχίαλο μεταξύ του Πύρασου και του Ολυμπιακού Βόλου. Το ματς διεκόπη στη 63’ όταν συνεπλάκησαν οι παίκτες των δυο ομάδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο των φιλοξενούμενων καθόταν και ο Ντεπέτρις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδόν μιας ώρας αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο χωρίς όμως να φτάσουν στο γκολ, με τον Πύρασο να έχει στα πρώτα λεπτά το δικό του καλό διάστημα. Έτσι, το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα ενώ στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές δεν βοήθησαν τον ρυθμό. Το παιχνίδι λοιπόν έφτασε στο 63ο λεπτό όταν ο Λεόν χτύπησε ακούσια τον Μπόρα, κάτι που προκάλεσε σύρραξη των παικτών των δυο ομάδων αν και ο πρώτος είχε σπεύσει να ζητήσει συγνώμη από τον άσο των γηπεδούχων. Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν άμεσα κι έτσι οι δυο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας πρόωρο τέλος στον αγώνα.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Χαλάτσης, Καψιώτης, Κουρτέλης, Μπόρας, Καραλόπουλος, Κοτζαθανάσης, Βαγγελάκος, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης, Αναστασίου, Κοντοβάς

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης (30' Χρυσοστομίδης), Καρράς (46' Γκουγκούδης), Μπουτζίκος (46' Χιντζίδης), Νικολόπουλος, Καραμανλής (46' Αρβανίτης), Κεσίδης (46' Ζέρης), Τσιάρας (46' Φερνάντες), Σκοπελίτης (46'Μοράν), Τσιλιγκίρης, Κυζιρίδης (46' Λεόν), Αλαμάνης (46'Διαμαντόπουλος)

Last modified onΤετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep