Βολιώτες Φερνάντεζ, Πολύζος

Ανακοινώθηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου οι Ντάριο Φερνάντεζ, Στέφανος Πολύζος.

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός Βόλου επισημοποίησε δύο προσθήκες. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστή τη συμφωνία του με τον 36χρονο Αργεντινό, Ντάριο Φερνάντεζ και τον 20χρονο, Στέφανο Πολύζο που αποκτήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νταρίο Φερνάντες. Ο 36χρονος Αργεντίνος μέσος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Αργεντινή, Ισραήλ και Κύπρο, ενώ στο πέρασμά του από την Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου και του Αρη.

polizos

Επίσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Πολύζου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος μέσος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Αιγινιακό».

Τρία φιλικά

Τρία φιλικά θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ρήγα (6.00 μ.μ.), ενώ την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Πύρασο (6.00 μ.μ.) και πάλι εκτός έδρας. Τέλος, για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκε φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στο ΕΑΚ, μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 6.00 μ.μ.

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep