«Δεν θα έχουμε αντίπαλο»

Βέβαιος για την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου το μέλος της διοίκησης, Γιώργος Πράττος.


Το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Πράττος, μίλησε στο sportfm Μαγνησίας και στην εκπομπή «Όλα στο κόκκινο». Δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου στο νέο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο! Αρχικά ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ ο Ολυμπιακός να είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Εθνική».

Για την επιστροφή του στην ομάδα: «Ήμουν σε αυτή την καταπληκτική ομάδα που έγραψε ιστορία. Ηταν μία ομάδα, μοντέλο μέσα στο γήπεδο και έδινε δείγματα γραφής στο ποδόσφαιρο. Αυτό το είχαν παραδεχτεί σε όλη την Ελλάδα. Κακήν κακώς καταστράφηκε, μία μεγάλη αδικία. Αλλά αυτό μας έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο και φέτος θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ένας γίγαντας. Θα τους ξυπνήσουμε όλους φέτος. Θέλουμε ο κόσμος να βρεθεί κοντά μας. Από μικρό παιδί ήμουν στο γήπεδο και ξέρουν όλοι ότι δεν είναι τυχαίο ότι επέστρεψα, αλλά για να ανεβεί η ομάδα στην Α’ Εθνική».

Για το αν πιστεύει ότι θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο: «Θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψει και ο κόσμος. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από τις τρεις συνεχόμενες χρονιές που προσπάθησε να βγει και έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό. Πιστεύω ότι η τέταρτη είναι αυτή που θα μας φέρει στην Α’ Εθνική. Αλλά χωρίς κόσμο, δεν υπάρχει ομάδα. Τον κόσμο πρέπει να τον αισθανόμαστε δίπλα μας. Από αυτόν παίρνουμε δύναμη εμείς αλλά και οι παίκτες».

Για το τι μηνύματα λαμβάνει μέχρι στιγμής από τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι ακόμη λίγο επιφυλακτικός. Τους λέω ότι είναι μια καινούρια προσπάθεια και τους λέω ότι πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα καρποφορήσει φέτος. Προσπαθούμε με μία ομάδα που θα κάνει ένα φοβερό σύνολο, με έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του, θα δέσει η ομάδα και δεν θα μπορεί να κάμψει από τίποτα. Όταν η ομάδα είναι καλή δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς εύκολα».

Για τα φθηνά εισιτήρια διαρκείας: «Ήταν κάτι που συζητούσαμε μία εβδομάδα πριν αναλάβουμε. Αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και ο κόσμος έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Γι αυτό βάλαμε τόσο φθηνό εισιτήριο 120 ευρώ. Τέσσερα ευρώ ανά αγώνα. Δεν είναι τίποτα. Το βάλαμε για να προσελκύσουμε τον κόσμο. για να ακούγονται οι φωνές του όχι μόνο στη Νέα Δημητριάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι κοιμώμενος γίγαντας. Εμείς θέλουμε να τους αφυπνίσουμε. Ο ένας να φέρει ακόμη έναν στο γήπεδο. Οι πρώτοι να παρακινήσουν και τους άλλους».

Για το αν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κόψουν τον Ολυμπιακό από την άνοδο: «Υπάρχουν καλές ομάδες στη Β’ Εθνική. Αλλά πιστεύω ότι με την ομάδα που φτιάχνουμε δεν θα μπορεί κανείς να μας κάμψει. Θα υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως η Λάρισα. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως φέτος δεν θα έχει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία. Είναι η ευκαιρία της ομάδας να βγει στην Α’ Εθνική».

Για τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τη νέα διοίκηση: «Αν δεν γινόταν αυτό δεν θα μπορούσαμε και να ξεκινήσουμε. Βρεθήκαμε κοντά με πολλούς επιχειρηματίες και αυτοί μας είπαν ότι θα μας βοηθήσουν. Αυτή τη στιγμή είναι 27 επιχειρηματίες και πιστεύω ότι θα ξεπεράσουν τα 40. Χωρίς τη βοήθεια αυτών των επιχειρηματιών δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι θα αυξηθεί ο αριθμός. Ο Βόλος έχει μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα και πρέπει να τον στηρίξουμε».

Για τις περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις: «Κινούμαστε στο να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες ακόμη. Ένα δεκάρι, ένα σέντερ φορ, ένας στόπερ, ένα χαφ. Θα γίνουν ακόμη πέντε έξι κινήσεις ακόμη. Θα δει και ο Χαραλαμπίδης αν χρειάζεται κάτι και αν κάτι πρέπει να αλλαχθεί ώστε από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Να είναι κοντά μας, να είναι από την πρώτη αγωνιστική, να αγοράσουν διαρκείας και να γίνει το γήπεδο καμίνι, όπως έχουν δείξει τόσα χρόνια. Ολοι μαζί για να ανεβούμε στη Super League. Δεν υπάρχει άλλη χρονιά. Τώρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να γυρίσει στη Super League».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούλιος 2015 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep