Αυτοί μπαίνουν στον Ολυμπιακό

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να εμπλακούν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων που έχουν εκφράσει την πρόθεση να εμπλακούν στον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε η ΠΑΕ. Πρόκειται για 16 άτομα, οι οποίοι όπως υποστήριξαν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα, ενώ έκαναν κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο να τους συμπαρασταθεί.

Η δήλωσή τους: «Εμείς που υπογράφουμε αυτή την επιστολή, λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας και με αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε την προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συμβάλλοντας με κάθε τρόπο, ώστε να βγει η ομάδα της πόλης μας από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες, παράγοντες, επιστήμονες, παλαίμαχους, αλλά κυρίως τους χιλιάδες φιλάθλους να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει και της αξίζει να αγωνίζεται».

(Στη φωτό η επιστολή με τις υπογραφές των επιχειρηματιών που στηρίζουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης)

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο παλιός πρόεδρος του Ολυμπιακού, Θεόφιλος Βασιλειάδης καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσος Μπατζιάκας. Συμμετέχουν και οι Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος που ήταν στη διοίκηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και ο παλιός πρόεδρος του Εθνικού Ολυμπιακού, Δημήτρης Σταυρίδης. Επίσης συμμετέχουν οι Θεμιστοκλής Καλαμποκάς, Γεώργιος Γεωργάκος, Ιωάννης Κουφιδάκης, Πασχάλης Κατσικάς, Αλέξανδρος Καμπύλης, Μωραϊτης Ιωάννης, Γιώργος Μπήκας, Ευστράτιος Μπούκης και Αθανάσιος Ζαχαρίου.

Last modified onΠέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep