«Βαδίζουμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου»

Απαισιόδοξος για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου εμφανίζεται ο Γιώργος Τόρης τονίζοντας ότι θα κάνει ύστατη προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για να συνεχίσει να υφίσταται η ρύθμιση των 100 δόσεων

Την ευχή του να εμφανιστεί κάποιος και να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασε ο Γιώργος Τόρης που ωστόσο δήλωσε ότι η ομάδα βαδίζει για διοίκηση Πρωτοδικείου. Μάλιστα, επεσήμανε ότι θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα που απαιτείται να καταβληθούν για να μην ακυρωθεί η ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι στην αντίθετη περίπτωση το χρέος του 1 εκατ. ευρώ θα αναβιώσει.

«Δε βρίσκονται τα λεφτά τόσο εύκολα. Υπάρχουν λύσεις για την Εφορία και το ΙΚΑ, αλλά λεφτά δεν υπάρχουν. Το 2008 που ήρθε ο κ. Μπέος εδώ οι επιχειρηματίες που τον βοήθησαν ήταν οι ίδιοι με σήμερα. Αναλωνόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι δηλαδή. Ο Ολυμπιακός αγοράζεται χωρίς ένα ευρώ, παίρνοντας 100.000 ευρώ υποχρεώσεις. Δε γνωρίζω αν έχουν γίνει κινήσεις παράλληλα με τις προσπάθειες τις δικές μας για διοικητική λύση. Μακάρι να εμφανιστεί κάποιος» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θα κάνω μία προσπάθεια την ύστατη ώρα να βρω τα χρήματα. Αν καταφέρουμε και πληρώσουμε αυτά τα χρήματα, μετά αποποιούμαστε όλες τις ευθύνες που έχουμε. Αν όμως πληρώσουμε τώρα τόσα χρήματα που τονίζω ότι δεν υπάρχουν και δεν προκύψει κάτι μετά (σ.σ. διοικητική λύση), δε θα είναι μία μ...α και μισή;  Εγώ δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα προκύψει κάτι και τα χρήματα θα πέσουν πάλι στον Καιάδα, όπως συνέβη με όλα τα χρήματα που βάλαμε φέτος. Αν είχα εγώ τα χρήματα, θα τα έδινα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θεωρώ ότι βαδίζουμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Αυτό πιστεύω. Η έκφραση μαγαζί-γωνία για τον Ολυμπιακό Βόλου από πού προκύπτει; Το ακούω χρόνια, αλλά πριν χρόνια ήμασταν μαγαζί-γωνία. Η λύση δε θα προέλθει από μένα και τον κ. Βαρούτσικο».

Όσο για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στην ομάδα μετά από αλλαγή ονομασίας της, σημείωσε: «Εγώ δε θα συμμετάσχω σε κανένα εγχείρημα σχετικά με μία ομάδα που δε θα λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Γεννήθηκα Ολυμπιακός Βόλου και θα παραμείνω. Δεν παίρνω ευθύνη για αλλαγή ονόματος, άσχετα αν το όνομα Ολυμπιακός δε μ’ αρέσει. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι, αν δώσουμε τις μετοχές σε κάποιον, αυτός δε θα δώσει άλλη ονομασία στην ομάδα. Αν τη χρονιά που ανεβήκαμε στην Α’ Εθνική, η ομάδα άλλαζε όνομα τότε, δε θα άνοιγε μύτη!»

Πηγή: magnesiasports

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep