«Σκληρή» απάντηση Μπέου στους οργανωμένους

Ο δήμαρχος Βόλου κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποβάλουν τους «μπαχαλάκηδες», απαντώντας σε ανακοίνωση του συνδέσμου «Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras»

Η αναφορά των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου «Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras» σε ανακοίνωσή τους για απειλές από πλευράς του Αχιλλέα Μπέου, έφερε την απάντηση του τελευταίου σε «σκληρή γλώσσα».

Τα μέλη του εν λόγω συνδέσμου λοιπόν σε ανακοίνωσή τους είχαν συμπεριλάβει τον δήμαρχο του Βόλου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Απειλές και μαφιόζικες ψευτομαγκιές (του στυλ ξέρω τα σπίτια σας και τις δουλειές, υπονοούμενα για μπράβους) που δεχτήκαμε από το Δήμαρχο Βόλου δε μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν να παλέψουμε για την ΥΠΑΡΞΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει οι αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί να τις απομονώσουμε και να τους ξεράσουμε από την ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο Μπέος απάντησε τονίζοντας: «Με αφορμή υστερόγραφο σε ανακοίνωση που εξεδόθη και αφορά το πρόσωπό μου από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες - κουκουλοφόρους, έχω να τονίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αναρχικά στοιχεία με φασίζουσες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε αθλητικούς χώρους και πολύ δε περισσότερο στις εξέδρες των γηπέδων. Ας μείνουν λοιπόν κρυμμένοι στα καβούκια τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Το γήπεδο που ονειρευόμαστε όλοι μας, είναι για τους αγνούς φιλάθλους, τους οικογενειάρχες και τα παιδιά. Είναι για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα και όχι για άτομα με μαύρες μπλούζες και κρυμμένα πρόσωπα. Οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου έχουν την υποχρέωση να αποβάλουν τα άτομα αυτά από την οικογένεια της αγαπημένης μας ομάδας».

Πηγή: magnesiasports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep