«Με αξιοπρέπεια»

Ημέρα του Ηρακλή χαρακτήρισε την Κυριακή (31/05) ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν είχε πολλά να πει για το ματς με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Γηραιό. Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν θα μιλήσω πολύ γιατί σήμερα είναι ημέρα του Ηρακλή. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, εμείς θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια στα επόμενα τρία παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο του Ηρακλή αναγνωρίζοντας την συνεισφορά του όταν φόρεσε τη φανέλα του «Γηραιού», απάντησε:

«Τότε μάς είχαν φαβορί για να πέσουμε, κάναμε μια εκπληκτική πορεία στο δεύτερο γύρο και πήγαμε στις θέσεις της Ευρώπης παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Οι φίλοι του Ηρακλή εκτίμησαν το γεγονός ότι είχα έρθει με μηδενικό συμβόλαιο, μόνο με συμμετοχές. Ο Ηρακλής είναι εδώ, εκεί που ανήκει, όμορφα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα, είναι σπάνιο στην Ελλάδα να συμβαίνει αυτό». Τέλος, ανέφερε ότι πήραν συμμετοχή οι νεαροί Κεσίδης, Ντινόπουλος, ενώ χαρακτήρισε όμορφο για το ποδόσφαιρο ότι επιστρέφουν Ηρακλής και ΑΕΚ.

Ο Ανρέας Κολίτσι είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή αλλά και στη δική μας ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής κυριάρχησε πάρα πολύ, στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές αλλά ο Ηρακλής ήταν καλύτερα στημένος. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια και θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα καλά, να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 14 Νοέμβριος 2018 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep