Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φεύγουμε αν δεν γίνει αύξηση ΜΚ»

Οι Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος μίλησαν για την αναγκαιότητα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου Οι Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος μίλησαν για την αναγκαιότητα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου

Τόρης και Βαρούτσικος τόνισαν πως αν δεν πετύχει η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Στο «φλέγον» θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκαν οι Γιώργος Τόρης και Γιώργος Βαρούτσικος σε συνέντευξή τους στο κανάλι ASTRA.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ τόνισαν πως αν δεν πετύχει η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η ομάδα δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει αδειοδότηση. Παράλληλα, τόνισαν ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Οι επικεφαλής του Ολυμπιακού Βόλου είπαν, μεταξύ άλλων, στις τοποθετήσεις τους (όπως αναφέρει η ιστοσελίδα goalpost.gr): «Η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου. Ο κόσμος μπορεί να αγοράζει μετοχές μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Η ομάδα πρέπει να καταθέσει φάκελο μέχρι τις 31 Μαρτίου για να πάρει αδειοδότηση. Θα συνεχίσουμε μέχρι το καλοκαίρι κανονικά και δεν θα αφήσουμε χρέη για τους επόμενους που θα αναλάβουν. Εάν δεν πετύχει η αύξηση, θα αποχωρήσουμε το καλοκαίρι. Η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα βοηθήσει να λειτουργήσει σωστά η ομάδα, θα δώσει ανάσα ενόψει της αδειοδότησης αλλά και μέχρι το καλοκαίρι ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με τις προσφυγές. Θα γίνει προσπάθεια με τους συνδέσμους αλλά και με επιχειρηματίες, έτσι ώστε να καλυφθεί ολόκληρη».

Last modified onΤρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep