Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε στην αρχή...»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε σημάδια βελτίωσης στον Ολυμπιακό Βόλου.

Με νίκη (3-2) σε βάρος του Εθνικού Σερρών συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο...

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι τιμή για εμένα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους σαν τον Κοκότοβιτς, έχω μεγάλο σεβασμό. Για το παιχνίδι, η ομάδα για 75 λεπτά είχε απόδοση υπέρ του δέοντος καλή, τα παιδιά κάναν αρκετά από αυτά που δουλεύουμε, που θέλουμε. Τα παιδιά ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτά που ζητάμε. Είχαμε μεγάλο αριθμό τελικών ευκαιριών, βάλαμε την μπάλα στον άξονα, οι εξτρέμ πήραν το πλάτος. Η αμυντική τετράδα προσπαθεί να παίξει λίγο διαφορετικά και μέρα με τη μέρα αυτό θα φαίνεται στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά είμαστε στην αρχή και δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο.

Χαίρομαι για τη σιγουριά του κ. Κοκότοβιτς ότι θα μπούμε στα πλέι οφ, αλλά η βαθμολογία δείχνει άλλα. Εδώ πέρα πρέπει να γίνει σπίτι. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα αλλά ο πραγματικός αγώνας κερδίζεται κάθε στιγμή».

Για τα εύκολα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου, είπε: «Η αμυντική λειτουργία βελτιώνεται, βλέπω σημάδια βελτίωσης».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep