Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μία ομάδα που θα λέγεται Βόλος»

Ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί τη δημιουργία ομάδας με το όνομα Βόλος, η οποία θα προέρχεται από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Ο Αχιλλέας Μπέος επιθυμεί τη δημιουργία ομάδας με το όνομα Βόλος, η οποία θα προέρχεται από τη Νίκη και τον Ολυμπιακό

Υπέρ της δημιουργίας μίας ομάδας στον Βόλο, τάχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

Την ένωση των δυνάμεων της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου σε μία ομάδα που θα ονομάζεται Βόλος, προτείνει ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι πρέπει να γίνει αυτό το βήμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μιλάει για συγχώνευση μιας και οι δύο σύλλογοι θα παραμείνουν εν ισχύ σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι φίλοι και των δύο πλευρών, είναι υπέρ μίας τέτοιας εξέλιξης.

Ο Μπέος μίλησε για το θέμα αυτό στο novasports και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό και πολύ σωστό. Δεν είμαι όμως εγώ αυτός ο οποίος θα καθορίσει αυτή την απόφαση. Αν θέλετε, να δώσω τις ευλογίες μου, θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν μπορώ να πάρω την απόφαση. Αυτό αφορά τους ιδιοκτήτες και τους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Θεωρώ όμως ότι είναι άδικο μια μερίδα ατόμων, γιατί δεν είναι παραπάνω, 100-200 απ' τη μία πλευρά και 100-200 απ' την άλλη, να στερούν την δυνατότητα στο νομό Μαγνησίας να έχει μια υπερομάδα, δίνοντας χαρά σ΄ όλο το Βόλο.

Είχα κάνει μια προσπάθεια, ξεκινώντας από μια δημοσκόπηση η οποία έδειξε πως το 71% των φιλάθλων του Βόλου ήταν υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης. Και όταν λέω μία ομάδα, για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ συγχώνευση, διότι οι ιστορίες δεν παραγράφονται. Η ιστορία της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να υπάρχει, όπως και του Ολυμπιακού. Και οι δύο θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ασχολούμενοι με τις υποδομές, όμως σε επαγγελματικό επίπεδο η πόλη θα έχει μία ομάδα η οποία θα λέγεται 'Βόλος'. Αυτό είναι το σωστό και αυτό πρέπει να γίνει».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep