Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οι θυσίες του πρωταθλητισμού»

Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον στόχο της ομάδας.

Στην κάμερα του TRT και του Gazzetta TV τοποθετήθηκε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κούτσης. Δήλωσε ότι ο πρωταθλητισμός απαιτεί μια σειρά από συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, ενώ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στη Football League.
Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, είναι να πάρουμε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ο πέμπτος παίζει πλέι άουτ. Αν είσαι άτυχος εκεί και στερηθείς παικτών λόγω τραυματισμών ή καρτών, δεν αποκλείεται να βρεθείς στη Γ' Εθνική.
Είναι δύσκολος ο στόχος μας. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό. Θα πρέπει οι παίκτες να συνεργαστούν, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, για να υλοποιήσουμε τον στόχο. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Πρέπει να πω ότι ο κ. Παντέλης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν θα δυσκολευτώ να βάλω εγώ τη δική μου φιλοσοφία. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα. Αφού έχεις υψηλό στόχο, θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και να θες το ματς με κάθε τρόπο. Να προσέχεις την εξωγηπεδική σου ζωή, το βάρος σου, την προπόνηση... Είναι μια σειρά πραγμάτων που απαιτεί ο πρωταθλητισμός».

Last modified onΠέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep