Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σα να δούλεψα μια ζωή…»

Συγκινημένος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Παντέλης.

Την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του έδωσε το πρωί της Τετάρτης (19/11) ο Νίκος Παντέλης. Ο έμπειρος τεχνικός που αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετέβη στο Βόλο, αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» και μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την απόφασή του να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Παντέλη:

«Ξέρουν οι κύριοι της διοίκησης ότι αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Θα ήταν άτιμο από μέρους μου για τους παίκτες, την διοίκηση να είμαι προπονητής της ομάδας χωρίς να έχω το μυαλό μου εδώ.

Πρέπει να σας πω ότι παρά το γεγονός ότι δεν είμαι πολύ καιρό εδώ δέθηκα πάρα πολύ με τους ανθρώπους και πραγματικά αισθάνομαι πολύ άσχημα που φεύγω. Και πρέπει να πω ότι για όσους γνώριζαν το πρόβλημα είχα την αμέριστη συμπαράσταση τους και τους ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές, τους διοικούντες, όλους. Τον κόσμο που με στήριξε και μου έδειχνε την αγάπη του. Και πραγματικά θα χαρώ σα να είμαι εγώ προπονητής αν η ομάδα στο τέλος ανέβει στην Α’ Εθνική.

Φεύγω από μια πόλη που νιώθω ότι είμαι χρόνια αν και είμαι εδώ μόλις έξι μήνες και κρατάω μόνο τις καλές στιγμές. Έκανα φίλους εδώ που δεν έχω κάνει σε όλη μου την ζωή. Όχι γνωστούς, φίλους. Θέλω και εύχομαι ο Ολυμπιακός να πετύχει στο τέλος να είναι στην Α’ Εθνική Κατηγορία γιατί αξίζει να είναι και γιατί στην ομάδα υπάρχουν σπάνιοι άνθρωποι και αξίζει στην πόλη του Βόλου ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν πιστεύει ότι αφήνει κάτι στην μέση:

«Ναι αυτό ισχύει, πιστεύω όμως πολύ σε αυτή την ομάδα που είναι σε μια μεταβατική περίοδο, ήρθαν νεαρά παιδιά. Αλλά θέλω να πω κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος να στηρίξει αυτή την ομάδα γιατί ξέρω και πολύ καλά τον μεγάλο κόπο που κάνει και έχει κάνει η διοίκηση και δεν μιλάω μόνο για τα οικονομικά. Να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα.

Για το τι κρατάει από την θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Τα πάντα κρατάω. Είναι σα να έχω δουλέψει σε αυτή την ομάδα μια ζωή. Στα 100 πράγματα που ζήσαμε τα 96 ήταν χαρές. Έχω δεθεί πάρα πολύ αλλά σας είπα ένιωθα ότι έπρεπε να πάρω μια τίμια απόφαση. Όταν σου φέρονται καλά πρέπει να λες την αλήθεια. Θα ήταν ατιμία να είναι εδώ το κορμί μου και αλλού το μυαλό μου και δεν έχω δικαίωμα να φανώ ασυνεπής σε αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελα και έπρεπε να φύγω με αξιοπρέπεια και δεν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα εξαιτίας του γεγονότος ότι εγώ έχω το προσωπικό μου πρόβλημα.

Δεν θέλω να πουλήσω οπαδιλίκι. Φεύγω πραγματικά στεναχωρημένος αλλά και χαρούμενος γιατί όπως σας είπα έκανα φίλους πραγματικούς εδώ. Στον φίλο πρέπει να είσαι ειλικρινής και τίμιος. Πάνω από όλα όμως το θέμα είναι η ομάδα να βγει.

Θα θυμάμαι πάντα στην ζωή μου το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ αν και ήταν και τα τρία παιχνίδια με την Λάρισα συγκλονιστικά που κερδίσαμε. Αλλά από το πρώτο παιχνίδι δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που ένιωσα με την υποδοχή του κόσμου. Είναι στιγμές που μιλάνε στην ψυχή του ανθρώπου και θα το κρατάω όλο αυτό μια ζωή. Έχω πάρει πολλά μαθήματα.

Ο συνεργάτης του, Αντώνης Δρακόπουλος ανέφερε:

«Συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο Νίκος Παντέλης. Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον κ. Βαρούτσικο και τον κ. Τόρρη γιατί πάνω από όλα τους νιώθω φίλους και όχι ως παράγοντες. Πρέπει να πω ότι με τα παιδιά είχαμε άψογη συνεργασία και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πραγματικά τον κόσμο που μας στήριξε και πραγματικά νιώσαμε σα να είμαστε εδώ χρόνια. Βιώσαμε πολύ ζεστασιά και κάναμε φίλους. Ο Ολυμπιακός αξίζει να ανέβει στην Α’ Εθνική».

Πηγή: onvolos.gr

Last modified onΤετάρτη, 19 Νοέμβριος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep