Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τραπέζι πριν το ντέρμπι

Γευμάτισαν το Σάββατο (18/10) ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου.

Στον ρυθμό του αγώνα της Δευτέρας (20/10) με τον Ηρακλή κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» σε μία προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας από τη Ζάκυνθο, γευμάτισαν το Σάββατο (18/10) και τα έξοδα πληρώθηκαν από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί κατά καιρούς στους ποδοσφαιριστές.

Ανακοίνωση για την απαγόρευση

Οι «Austrian Boys» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης για το ματς στο Καυτανζόγλειο και ανέφεραν: «Για ακόμα μια φορά ο υφυπουργός «Πολιτισμού και Αθλητισμού», Γιάννης Ανδριανός έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας και απαγόρευσε όπως ενημερωθήκαμε την μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο την προσεχή Δευτέρα και ενώ η γηπεδούχος ΠΑΕ παραχωρεί εισιτήρια και κερκίδα στους φιλάθλους μας.

Για ακόμα μια φορά οι κρατικοί φορείς και μηχανισμοί ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους να διαχειριστούν κάτι τόσο απλό, όσο είναι η ομαλή τέλεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με φιλάθλους και των δυο ομάδων στην κερκίδα.

Η απαγόρευση αυτή δεν γίνεται πλέον κατ΄ εξαίρεση και για ειδικές περιπτώσεις αλλά είναι κανόνας για τους περισσότερους αγώνες που διεξάγονται στην χώρα μας - ακόμα και για αγώνες χωρίς καμία απολύτως επικινδυνότητα - προσδίδοντας έτσι στην Ελλάδα μια ακόμα ντροπιαστική ευρωπαϊκή «πρωτοτυπία» μιας και τέτοιου είδους απαγορεύσεις που καταπατούν στοιχειώδη δικαιώματα δεν υπάρχουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ».

Η ΠΑΕ εν τω μεταξύ ενημέρωσε σχετικά με τις κάρτες διαρκείας: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ότι από τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις κάρτες εισόδου στο γήπεδο. Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ (EAK Βόλου μετά τη Θύρα 5) καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. (συνεχές ωράριο). Απαραίτητη προυπόθεση για την παραλαβή των καρτών διαρκείας είναι η επίδειξη της αίτησης αγοράς και η στυνομική ταυτότητα».

Last modified onΣάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep