Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε έτοιμοι κατά 70%-75%»

Ο Νίκος Παντέλης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα Ο Νίκος Παντέλης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα

Στο 70% με 75% της ετοιμότητάς του βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου στη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Παντέλης εκτιμά πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση λίγο πριν από την πρεμιέρα με τη Ζάκυνθο, ενώ επανέλαβε πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Παράλληλα, έκανε και τις προβλέψεις του για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο Πρωτάθλημα.

Το match programme του αγώνα με τη Ζάκυνθο φιλοξενεί τις δηλώσεις του Παντέλη, που έχουν ως εξής:

Τη γνώμη σας για την προετοιμασία της ομάδας και σε τι επίπεδο θεωρείτε ότι βρίσκεται λίγο πριν από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Τους τρεις μήνες της προετοιμασίας δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 70-75% ετοιμότητας, μια και έχουμε μόλις τρία επίσημα ματς στα πόδια μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου;
«Από μόνο του μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου είναι τεράστιο. Ως εκ τούτου, ο στόχος της ομάδας και τη φετινή περίοδο είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εννοείται πως και φέτος ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα».

Πώς κρίνετε το επίπεδο της φετινής Football League;
«Θεωρώ ότι δεν θα είναι υψηλό, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες. Πιστεύω ότι θα ξεχωρίσουν τέσσερις με πέντε ομάδες από κάθε όμιλο και αυτές θα είναι οι πιο υγιείς οικονομικά».

Ποιες ομάδες θεωρείτε ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα;
«Δεν τις έχω παρακολουθήσει όλες, οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Με βάση πάντως τις μεταγραφικές κινήσεις, θεωρώ ότι από τον Βόρειο όμιλο, πλην του Ολυμπιακού Βόλου, την άνοδο θα διεκδικήσουν η Λάρισα, η Λαμία, ο Ηρακλής και ίσως κάποια ομάδα που θα ξεπεταχθεί χωρίς να την περιμένουμε. Από το Νότιο όμιλο εννοείται η ΑΕΚ, ενώ αξιόμαχες ομάδες θεωρώ ότι διαθέτουν Απόλλων, Χανιά και Παναιγιάλειος».

Το μήνυμα του Νίκου Παντέλη στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Συχνά αναφερόμαστε στον δωδέκατο παίκτη. Θεωρώ ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει κερδίσει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Είναι αλήθεια ότι έχει στεναχωρηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είναι κοντά μας, θα μας στηρίξει και στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep