Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καλό ότι έχουμε πρεμιέρα στον Βόλο»

Ο Νίκος Παντέλης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Πρωταθλήματος Ο Νίκος Παντέλης αναφέρθηκε στην κλήρωση του Πρωταθλήματος

Θετικό χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα παίξει εντός έδρας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, ο Νίκος Παντέλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης σχολίασε την κλήρωση του Πρωταθλήματος τονίζοντας πως είναι καλό ότι το πρώτο ματς θα γίνει στο ΕΑΚ, με αντίπαλο τη Ζάκυνθο. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στη σειρά των αγώνων υπογραμμίζοντας πως οι σοβαρές ομάδες βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση Παντέλη (όπως δημοσιεύτηκε στο goalpost.gr): «Είναι θετικό το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα το δώσουμε στο γήπεδό μας. Βέβαια, οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαι της φιλοσοφίας πως με όλες τις ομάδες θα παίξουμε και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Θα φροντίσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος και η ομάδα να αποκτήσει τον ρυθμό που πρέπει. Δεν σχολιάζω τη σειρά των αγώνων, καθώς οι σοβαρές ομάδες βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Last modified onΤετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep