Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με... αέρα ανανέωσης (photos)

Πολλά νέα πρόσωπα έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Με στόχο ό,τι δεν κατάφερε πέρυσι να το πετύχει φέτος ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα (22/07) ο Ολυμπιακός Βόλου. Στο ΕΑΚ βρέθηκαν όλα τα νέα πρόσωπα, αλλά και πλήθος κόσμου που είναι αποφασισμένος να στηρίξει τους Θεσσαλούς στην προσπάθεια για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ούτε λίγο ούτε πολύ το «παρών» έδωσαν 26 ποδοσφαιριστές, που προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη.

olpro1

Συγκεκριμένα στην προπόνηση παρόντες ήταν οι: Μπιτάνγκ, Τσιμότζι, Μαρτίνεθ, Ράντι, Αλαμάνης, Αραπίτσας, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καμινιώτης, Καρράς, Κασμερίδης, Καψιώτης, Κεσίδης, Κορνελάτος, Μπάρμπας, Μπόρας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Σαμαράς, Σκοπελίτης, Χιντζίδης και Χρυσοστομίδης.

olpro2

Παντέλης: «Να κάνουμε τους οπαδούς ευτυχισμένους»

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης ευχήθηκε το τέλος της σεζόν να βρει τους «ερυθρόλευκους» στη Super League και ανέφερε: «Εύχομαι καλή χρονιά και στην ομάδα εδώ και στον κόσμο και στη διοίκηση. Νομίζω ότι φέτος θα πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να κάνουμε τα όνειρα, πρώτα απ’ όλα τα δικά μας, αλλά και του κόσμου, πραγματικότητα. Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, πρώτα απ’ όλα να χαιρόμαστε εμείς το ποδόσφαιρο και μετά να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Για το αν είναι και για τον ίδιο στοίχημα η νέα σεζόν:

«Σίγουρα και για μένα είναι στοίχημα, είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής σε αυτή εδώ την ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος παρότι δύο χρόνια είναι πικραμένος, ήρθε σήμερα εδώ και συμπαραστάθηκε στην ομάδα και πιστεύω στο τέλος, πρώτα ο Θεός, να τους κάνουμε ευτυχισμένους».

olpro3

Για την αλλαγή φιλοσοφίας:

«Θέσαμε με τη διοίκηση στόχο να κατεβάσουμε τον μέσο όρο ηλικίας που ήταν μεγάλος και παράλληλα να πάρουμε παίκτες που το κύριο προσόν τους να είναι η ταχύτητα και κυρίως με τους ξένους παίκτες που έχουμε πάρει να έχουν εμπειρία, ώστε να αποφύγουμε τα λάθη που έχουν γίνει πέρυσι».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις:

«Βασικός στόχος είναι ο σέντερ φορ, επιβάλλεται να τον αποκτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και από κει και πέρα θα χρειαστεί ένας παίκτης στην άμυνα και ένας τερματοφύλακας».

Για τον Κόμνο και αν αποτελεί παρελθόν:

«Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση. Σε δυο τρεις μέρες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιούλιος 2014 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep