Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντέλης: «Αδικούμαστε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει από την Ξάνθη.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, ο Νίκος Παντέλης δήλωσε στην τηλεόραση του ΟΤΕ: «Νομίζω ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα, ήταν καθοριστικό το γκολ που δεχθήκαμε στη λήξη του ημιχρόνου. Δεν το διαχειριστήκαμε καλά το ματς καθώς βγήκαμε για το δεύτερο τέρμα και σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το 2-1. Συγκλονιστικός ήταν ο κόσμος μας, λυπάμαι που δεν τον κάναμε να χαρεί. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει τη δύναμη να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και να πάρει του χρόνου αυτό που του ανήκει».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Παντέλης είπε: «Νομίζω ότι σήμερα φανήκαμε ιδανικοί αυτόχειρες. Τη νίκη την χαρίσαμε και το λέω γιατί είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και 2ο γκολ. Το 1-1 έγινε σε μια φάση που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ και με γκολ οφσάιντ. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ευνοηθήκαμε θεωρητικά από την αποβολή αλλά όχι πρακτικά, μας έπιασε το άγχος, δεν διαχειριστήκαμςε καλά το παιχνίδι. Σε μία κρύα θα την χαρακτήριζα φάση δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάμε το ματς στην παράταση αλλά δεν το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, στον κόσμο του Βόλου που ήταν συγκλονιστικός, είναι μια δύσκολη ημέρα αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα διεκδικήσει αυτό που άδικα δεν πήρε φέτος. Να δώσω συγχαρητήρια και στην Ξάνθη που βρέθηκε άδικα να παίζει κι αυτή σε ένα παιχνίδι μια χρονιά».
Για το τι έφταιξε για την ατυχή ολοκλήρωση της περιόδου ανέφερε: «Ειναι συνδυασμός περίεργων συμπτώσεων, δύο χαμένα πέναλτι στο 95', τέσσερα ή πέντε χειρουργεία σε διάστημα 15 ημερών. Το μεγαλύτερο κακό το έκανε η ήττα από τη Νίκη Βόλου καθώς μετά το διπλό στην Κέρκυρα, θα είχε μείνει εκτός η Νίκη. Δεν υπήρχε καλή διαχείριση από όλους μας και ίσως κάπως η ομάδα “εφυσηχάστηκε” και νόμισε ότι έτσι απλά θα πήγαινε στα μπαράζ. Εκεί όμως είναι άλλο πρωτάθλημα και δυστυχώς το πλήρωσε».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιούνιος 2014 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep