Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε»

Ο Νίκος Παντέλης κράτησε χαμηλά τη μπάλα μετά το 4-0 επί του Φωστήρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Καλή νίκη γιατί πήραμε τους τρεις πόντους που θέλαμε, αλλά θα βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Μας βοήθησαν πάρα πολύ τα δύο γρήγορα γκολ και ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μας δόθηκε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και να δούμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά που μπορεί να είναι νεαρά, αλλά αξίζουν της προσοχής όλων. Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε, όπως και στα άλλα παιχνίδια που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε έτσι και τώρα που τα καταφέραμε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι.

Κερδίσαμε έναν τελικό, έχουμε άλλους τέσσερις. Να ξεκουραστούμε αυτές τις μέρες που είναι περισσότερες και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Φωστήρα γιατί πραγματικά ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε και θέλω να υποσχεθώ οτι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανέβει η ομάδα στην Α' Εθνική κατηγορία».

Για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος: «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο τώρα, ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι μια ομάδα με ιστορία θα πρέπει να στηρίζεται σε δικά του παιδιά. Είναι μια σημαντική παρακαταθήκη και εαν συνεχίσουν να δουλεύουν με σκυμμένο το κεφάλι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάιος 2014 03:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep