Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δανεική η γκίνια»

Ο Νίκος Παντέλης αναφέρθηκε στη μάχη των play off και την γκίνια του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στο Αθλητικό Metropolis:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά ήμασταν καλύτεροι όταν μείναμε με δέκα. Μπήκαμε καλά στην αρχή βάλαμε το γκολ, όμως, στη συνέχεια ισορρόπησε ο Ηρακλής. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι εμείς. Ο Ηρακλής μου φάνηκε άτολμος, γιατί ίσως να βολεύτηκε με την ισοπαλία και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Αιγινιακό: «Είναι δυνατή ομάδα ο Αιγινιακός, έχουμε και εμείς τις απώλειες με Αρβανίτη και Μελίσση που δεν θα αγωνιστούν. Είναι αναμφισβήτητα δύσκολο το ματς, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτήν την διαδικασία».

Για την μάχη: «Δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα. Η ομάδα μπήκε με κάποιους βαθμούς διαφορά, ωστόσο οι δύο ήττες από Νίκη Βόλου και Φωστήρα εξανέμισαν το αβαντάζ. Έχει ψωμί ακόμη το πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουν κλειστά, έρχονται πολλές ισοπαλίες και για αυτό δεν μπορεί κανείς να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Πιστεύω πως έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος. Συν τοις άλλοις εμείς έχουμε και αυτήν την ατυχία, καθώς στα δύο τελευταία ματς μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι η γκίνια είναι... δανεική και κάποια στιγμή θα γυρίσει».

Last modified onΔευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep