Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε μείνει πίσω»

Ο Νίκος Παντέλης ανέλαβε την ευθύνη της ισοπαλίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία των play off, αλλά εξέφρασε την πίστη του ότι η βολιώτικη ομάδα θα ανέβει στη Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου:

«Πριν από το παιχνίδι λέγαμε οτι ήταν μονόδρομος η νίκη και έπρεπε να κερδίσουμε. Η ομάδα μπήκε δυνατά μπήκε ψυχωμένα, έκανε φάσεις, ευτύχησε να προηγηθεί αλλα έγινε μία φάση με το πέναλτι του Δημήτρη. Παίξαμε 75 λεπτά με δέκα παίκτες χωρίς να φανεί. Είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής. Νομίζω οτι σήμερα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Φτάσαμε στο 95’ και χάσαμε πάλι ένα πέναλτι. Δεν πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στον ποδοσφαιριστή. Η ευθύνη είναι δική μου. Στις εκτελέσεις πέναλτι που κάναμε ήταν εύστοχος. Πρέπει να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση. Έχουμε μείνει πίσω, αλλά νομίζω οτι στο τέλος η ομάδα θα επανέλθει στην Α' Εθνική κατηγορία. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που βοήθησε πάρα πολύ. Πιστεύω οτι αυτούς τους δύο βαθμούς που χάσαμε σήμερα, γιατί εμείς τους χάσαμε, θα τους πάρουμε στη συνέχεια».

Για το γεγονός οτι όσο έπαιζε η ομάδα με έντεκα είχε περισσότερα προβλήματα: «Είχαμε μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας. Αποφασίσαμε να παίξουμε με πιο επιθετικό σχήμα. Για μένα το πρόβλημα ήταν οτι ήταν μακριά οι γραμμές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, κλείσαμε τις αποστάσεις, παίξαμε στην κόντρα επίθεση και νομίζω οτι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου πρέπει να αποτελέσει παρακαταθήκη για τη συνέχεια».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έπαιξαν με καρδιά με ψυχή και έπαιξαν σαν πολεμιστές. Χάσαμε δύο βαθμούς και για αυτό φταίω κι εγώ. Θα μπορούσαν να μην είχα δεχτεί την πρώτη κάρτα. Αποδείξανε σήμερα τα παιδιά οτι και με δέκα παίκτες έχουν καρδιά και πιστεύω. Αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε θα τους πάρουμε στη συνέχεια πιστεύω. Σαν οικογένεια, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για την άνοδο».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep