Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας αδικεί η ήττα»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε ότι αδικεί η ήττα τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε ότι οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες από την προσεχή αγωνιστική. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου:

«Με βάση την προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό παιχνίδι, δεν έγιναν ευκαιρίες και πιο πολύ παιχνίδι κέντρου. Φαινόταν ότι όποιος έκανε πρώτος το γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Σε μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ, αλλά από κει και πέρα είχαμε καθολική υπεροχή. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε το πέναλτι, αλλά όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Όλοι μπαίνουν και όλα χάνονται. Έχω αντιρρήσεις για το γκολ και την ακύρωση του. Πιστεύω ότι ήταν έγκυρο. Θα κρατήσω την προσπάθεια. Είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα, αλλά θα αντιστρέψουμε το κλίμα και ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορέσει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Βλέπετε ότι γίνεται αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Ευελπιστώ ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την άνοδο στην Α’ Εθνική. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είπα στα παιδιά ότι μπορεί να κάνεις πολλά καλά στο ποδόσφαιρο και από ατυχία ή από άλλους παράγοντες να μην πάρεις το αποτέλεσμα. Οι καλές ομάδες όμως στα δύσκολα φαίνονται. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και καλό υλικό και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες και να ανέβουμε στη βαθμολογία».

 

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σχολίασε: «Παίζαμε με μία ομάδα που κοιτάει την άμυνα της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Με μισή ευκαιρία ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ, εμείς βγήκαμε μπροστά, αλλά όταν υπάρχουν εννιά και δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, είναι δύσκολο να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα. Δεν καταφέραμε δυστυχώς να πετύχουμε γκολ. Στη φάση του πέναλτι ήμασταν άτυχοι. Υπάρχουν άλλα δέκα παιχνίδια με τριάντα βαθμούς. Εγώ είμαι σίγουρος, ότι με τους συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε και ψηλά το κεφάλι».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep