Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με τον κόσμο για την άνοδο»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιο ζεστός από ποτέ για την άνοδο στη Super League.

Ο αμυντικός της βολιώτικης ομάδας με δηλώσεις του τόνισε ότι ο τίτλος του φαβορί δεν αγχώνει τους παίκτες, αλλά τους γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αρβανίτη στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

Ποια ομάδα έχει την πιο καλή επιθετική γραμμή από αυτές που θα αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ: «Όλες οι ομάδες έχουν και δυνατά και αδύνατα σημεία. Η Κέρκυρα είναι από τις ομάδες που μας έχει δείξει ότι έχει πετύχει ευκολότερα γκολ από όλες τις άλλες. Και η Νίκη θέλει ιδιαίτερη προσοχή κι αυτή».

Αν ξεχωρίζει κάποιον επιθετικό: «Υπάρχουν καλοί επιθετικοί, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Μόνο ο Σουάνης που παίζει στα άκρα. Ο προπονητής του τον αλλάζει συνεχώς θέσεις και είναι ένας παίκτης που δημιουργεί προβλήματα».

Για τη σεζόν 2009-2010 που ανέβηκε η ομάδα και για τον κόσμο: «Εκείνη τη σεζόν το πρωτάθλημα ήταν εντελώς διαφορετικό. Υπήρχαν πολύ καλές ομάδες, όπως Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός, Εθνικός Πειραιώς, όλες οι ομάδες καλές και υπολογίσιμες. Εκείνη την χρονιά όμως είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα, παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Από την 1η αγωνιστική ο κόσμος ήταν κοντά μας. Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα που χάσαμε είχαμε 6.000 κόσμο στην κερκίδα και κάθε Κυριακή ήταν εκεί. Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση. Σίγουρα φέτος ήταν λίγο παγωμένος στην αρχή γιατί η ομάδα έχασε την άνοδο πέρυσι τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά σιγά, σιγά επιστρέφει στο γήπεδο και στα πλέι οφ πιστεύω θα είναι περισσότερος ο κόσμος και πιο ζεστός για να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Για το αν μπορούν να επηρεαστούν από μια καυτή εκτός έδρας ατμόσφαιρα: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να μας επηρεάσει αυτό. Η ομάδα έχει παίκτες με παραστάσεις και έχουν παίξει αρκετά τέτοια παιχνίδια. Έτσι δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει. Αντίθετα στην έδρα μας, αν ο κόσμος είναι ζεστός, θα μας δώσει το κάτι παραπάνω για να πάρουμε ένα παιχνίδι».

Για το αν ο κορμός του ρόστερ μπορεί να αντέξει και στη Σούπερ Λίγκα: «Έχουμε ακόμα δύο μήνες μέχρι τότε. Από κει και πέρα η διοίκηση θα κρίνει μετά, ποιοι παίκτες μπορούν να μείνουν. Πρωτίστως όμως η ομάδα πρέπει να βγει κατηγορία».

Για τον τίτλο του φαβορί: «Όντως μας έχουν χρίσει όλοι φαβορί. Πρέπει και στο γήπεδο να το αποδείξουμε όμως και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δεν μας αγχώνει αυτό, μας γεμίζει με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να ακούν τους μεγαλύτερους και τους προπονητές και να παίρνουν τα θετικά πράγματα. Είναι σε μία ομάδα με σωστές προϋποθέσεις με δυναμική και το μέλλον τους ανήκει».

Για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς: Ένας άνθρωπος που έχει προσωπικότητα, σου δίνει τον αέρα να μιλήσεις και μαζί του. Ήρθε εύκολα η προσαρμογή με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Αυτός ο προπονητής έχει διορθώσει κάποια πράγματα που υστερούσαμε. Το συν πιστεύω αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία που δίνει σαν άνθρωπος. Και στον πάγκο που κάθεται είναι ήρεμος. Εκτός του ότι είναι έμπειρος και ξέρει από ποδόσφαιρο, σου μεταφέρει αυτή την ηρεμία».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Δεν είναι ωραίο με το πρώτο λάθος να ακούγονται διαμαρτυρίες. Αυτό μας επηρεάζει. Χρειάζεται στήριξη, αλλά μέσα στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν κι αυτά».

Για το ροτέισιον σε μία ομάδα: «Όταν παίζουν συνέχεια σχεδόν οι ίδιοι παίκτες, υπάρχει ομοιογένεια και έχουν καλύτερο ρυθμό. Όταν όμως παίζεις στον Ολυμπιακό Βόλου και υπάρχουν κάρτες και τραυματισμοί, τότε είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν ισάξιοι παίκτες στον Ολυμπιακό και ακόμα και στα πλέι οφ αυτό είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα».

Για το ποια ομάδα από το Νότιο Όμιλο φαίνεται πιο δύσκολη: «Όποια ομάδα έχει βάθος έχει ένα πλεονέκτημα για το μίνι αυτό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι από το Νότιο Όμιλο η μόνη που μπορεί να μας «χτυπήσει» είναι τα Χανιά. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει ως σκοπό του να μην δεχτεί γκολ. Παίζει πιο πίσω και είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες».

Για την κλήρωση των πλέι οφ: «Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε ίδια. Αφού θα παίξουμε με όλους. Εντάξει ξεκινάμε από την Κέρκυρα. Θα πάμε στην Κέρκυρα θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο που πρέπει».

Για το αν οι βαθμοί στην έδρα μπορούν να δώσουν άνοδο σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα που ήδη υπάρχει: «Θα χρειαστεί να πάρουμε και τέσσερις πέντε βαθμούς εκτός έδρας. Δεν θα φτάσουν μόνο οι νίκες στην έδρα μας».

Για το αν θα κριθεί η άνοδος μέχρι την τελευταία αγωνιστική: «Πιστεύω δύο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα έχει ξεκαθαρίσει για την πρώτη και τη δεύτερη θέση. Η τρίτη θα είναι ανοιχτή πιστεύω».

Για το πόσο επίπονο είναι να παίζει η ομάδα δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Ξαφνικά τώρα ότι μπαίνουμε και παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή είναι δύσκολο. Χρειάζεται και ξεκούραση για να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά τα παιχνίδια σε υψηλή ένταση. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βάθος και έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να βγάλουν τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τα φαβορί για την άνοδο: «Εκτός από τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι η Κέρκυρα θα είναι η μία ομάδα, ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου και σίγουρα σε αυτό το πρωτάθλημα θα υπάρξουν και εκπλήξεις. Τώρα ποια θα είναι δεν ξέρω. Βλέπω δυνατό τον Αιγινιακό. Είναι μία ομάδα υπολογίσιμη. Δεν μπορούμε να τη βάλουμε σαν δυναμική, σαν παίκτες, σαν ρόστερ, εκεί που τοποθετούμε τον Φωστήρα. Το μείον είναι ότι μπορεί να αλλάξει γήπεδο. Αυτό θα είναι ένα αρνητικό σημείο».

Για τον Πέπε Μόνχε: «Δεν είναι έτοιμος, αλλά σιγά, σιγά θα μπει».

magnesiasports

Last modified onΠαρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep