Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θυμίζει εποχές 2010-11»

Το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Καφενταράκης, μίλησε για τη συστράτευση στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Καφενταράκης τόνισε ότι η φετινή χρονιά θυμίζει εποχές 2010-11, ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, αλλά και τον Βιθέντε Μόνχε. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5:

Για τον κόσμο που επιστρέφει: «Μπήκαμε στο τελικό στάδιο με τη σημερινή κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος. Η διοίκηση ήταν και θα είναι δίπλα στην ομάδα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ μεγάλη και στο μίνι πρωτάθλημα θα αποδειχθεί η δυναμική αυτής της ομάδας. Σ' αυτή την προσπάθεια συμμετέχει ενεργά και ο κόσμος, ο οποίος είναι κι αυτός αισιόδοξος όπως και εμείς. Η συστράτευση είναι εντυπωσιακή και θυμίζει εποχές 2010-11.

Υπάρχει μεγάλη προσέλευση για τα διαρκείας. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή του κόσμου. Είμαι βέβαιος πως η δυναμική του κόσμου θα φανεί στα play off. Η ανασφάλεια που υπήρχε στις τάξεις των φιλάθλων όσον αφορά την δυναμική της ομάδας έχει εκλείψει και ο κόσμος επιστρέφει κοντά την ομάδα».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας πήραμε κάποια «μηνύματα» από τη δουλειά του κ. Κοκότοβιτς και μετά τη μίνι προετοιμασία που έγινε θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Για τη σημερινή κλήρωση: «Δεν με ενδιαφέρει η κλήρωση. Εγώ θέλω τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και το κλίμα που υπάρχει τώρα στην ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει καθ' όλη τη διάρκεια των play off».

Για τον Μόνχε: «Είναι η ώρα να βγάλουμε το «γύψο». Αυτό λέει πολλά. Το πράσινο φως βέβαια θα το ανάψει το ιατρικό επιτελείο. Θέλει τόσο πολύ να παίξει αυτός ο παίκτης που με το ζόρι τον κρατούσαμε τόσο καιρό».

Τέλος, ευχήθηκε: «Εύχομαι μετά από δύο μήνες να γιορτάσουμε την άνοδο της ομάδας μας ώστε μετά να καταστρώσουμε τα μελλοντικά πλάνα για ακόμα υψηλότερους στόχους, τα οποία ήδη δουλεύουμε. Να ξέρετε πως γίνονται πολλά πράγματα που δεν φαίνονται και έχουν στόχο να φτάσουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει».

Πηγή: goalpost

Last modified onΠέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep