Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διώξαμε την ανασφάλεια»

Ο Μανουέλ Ρόκα δεν στάθηκε τόσο στη νίκη, όσο στο ομαδικό πνεύμα και την επαφορά της φιλοσοφίας που υπάρχει από την προετοιμασία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε πως αυτή η νίκη θα διώξει την ανασφάλεια που υπήρχε στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα και θα επαναφέρει τη συνολική προσπάθεια. «Εμείς, όπως και ο Παναθηναϊκός μετά το 4-0 είναι φυσιολογικό να βάλουμε παίκτες που χρειάζεται να δούμε σε επίσημα ματς. Σήμερα είχαμε πλάνο και το ακουλουθήσαμε, σημασία έχει να παίζει όλη η ομάδα μαζί γιατί δεν κερδίζει ο ένας παίκτης, αλλά όλοι. Αν κάποις σημειώσει γκολ και η ομάδα χάσει δεν έχει κερδίσει εκείνος.

Η διαφορά με το πρώτο ματς ήταν πως αυτή τη φορά είχαμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας. Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος και έμεινα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου που κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους και έκαναν όσα έπρεπε. Πήγαν όλα καλά και πρέπει η ανασφάλεια που υπήρχε στα τελευταία παιχνίδι να φύγει. Είναι σημαντικό πως τα πήγαμε καλά απέναντι στον Παναθηναϊκό που έχει πλούσιο ρόστερ όποιους ποδοσφαιριστές και αν χρησιμοποιήσει. Κάναμε κάποιες αλλαγές σήμερα και αυτό δεν φάνηκε στην ομάδα, αφού έπαιξαν όλοι όπως έπρεπε».

Τι φταίει και υπήρξαν αυτά τα τρία αποτελέσματα, η ήττα από Παναθηναϊκό και οι δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα;

«Δεν παίρνεις αποτέλεσμα όταν δεν πετύχεις να είσαι σοβαρός μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια φιλοσοφία και ένα πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θεωρώ πως το σημαντικό είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει και να μένουμε μέσα στην φιλοσοφία της ομάδας. Πρέπει να συμμετέχουν όλοι στην προσπάθεια και να δίνουν τον εαυτό τους. Δεν μπορεί να κερδίσει ένας, ή να χάνει ένας».

Οι νεαροί παίκτες που έπαιξαν σας άφησαν ικανοποιημένο;

«Είναι σημαντικό να μπαίνεις από μικρός στα δύσκολα και αυτό μετράει για τους μικρούς που υπάρχουν στην ομάδα. Είναι σημαντικό που έκαναν καλή εμφάνιση και δεν κρύφτηκαν μέσα στο ματς επειδή έπαιζαν με μεγάλο αντίπαλο. Ειδικά ο Ντινόπουλος και ο Κόμνος, αλλά και ο Ζέρης που μπήκε αλλαγή».

Είναι ένα τεστ για τα play off το σύστημα με τα τρία στόπερ που έπαιξε η ομάδα σήμερα; 

«Το στυλ παραμένει το ίδιο, αφού ο Γιαλούσης παίζει στα πλάγια και δεν κάναμε κάτι άλλο από το να παίξουμε με διαφορετικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια δοκιμή για τα ματς που έρχονται»”.

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep