Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πολύ καλοί στην κόντρα»

Συγχαρητήρια του Μανουέλ Ρόκα για τη νίκη στην Καλλιθέα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μανουέλ Ρόκα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τρίποντο (2-0) σε βάρος της Καλλιθέας: ««Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είδα κάποια παιχνίδια από την Καλλιθέα, και είναι μία δύσκολη ομάδα, με πολύ καλή επίθεση. Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το παίξουμε κόντρα επίθεση και έτσι το κάναμε. Αυτό είναι το πλεονέκτημα μας, ότι μπορούμε αλλάζοντας παίκτες, να αλλάξουμε όλη την ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε και από πίσω με πάσινγκ γκειμ αλλά και στην αντεπίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε καλά. Στο δεύτερο θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Το 0-2 είναι πολύ επικίνδυνο και δεν ξέρεις πότε μπορείς να δεχτείς γκολ και μέχρι το τέλος να χάσεις τους δύο βαθμούς. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου».

Για το ντεμπούτο του Ηλία Ιωάννου: «Ο λόγος που έβαλα τον Ιωάννου, αλλά και τον Μπρέσκα ήταν για να ψάξουμε ακόμα μία κόντρα επίθεση και για να βάλουμε ένα τρίτο γκολ, ώστε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Όμως δεν είχαμε φρεσκάδα και την μπάλα. Δεν πήγε καλά αυτό. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, όμως και είναι σημαντικό να έχεις λύσεις και όταν έχεις ένα πρόβλημα στο γήπεδο να μπορείς να το διορθώσεις».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep