Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνχε και Μπιτάνγκ

Ο Βιθέντε Μόνχε επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου. Ερυθρόλευκος ο Μπιτάνγκ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών, έλυσε και επίσημα χθες (27/12) το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο «Πέπε», όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της βολιώτικης ομάδας, αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στον Βόλο, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ντυθεί και πάλι στα ερυθρόλευκα. Δεν είναι έτοιμος να αγωνισθεί, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του. Υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει σε ένα με δύο μήνες.

Ο Μόνχε ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου στη Super League, ενώ αγωνίσθηκε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας 59 συμμετοχές στην Football League και τη Super League. Έχει, επίσης, τέσσερις συμμετοχές στην Ευρώπη, ενώ οι Βολιώτες αποτέλεσαν το σκαλοπάτι για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο μεταξύ, βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 21 ετών Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού, Κλάρενς Μπιτάνγκ, από τον Πανηλειακό. Μάλιστα, κάποιες πηγές τον θέλουν να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη θεσσαλική ομάδα.

 

Last modified onΣάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep