Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μιλά ο Καραγιάννης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα (02/12) και όχι την Παρασκευή (29/11) όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ αναμένεται να μιλήσει εφ΄όλης της ύλης σε μία συνέντευξη, που θα γίνει την Δευτέρα (02/12, 13.00) στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ. Ο ίδιος το είχε προαναγγείλει σε πρόσφατες δηλώσεις του και αναμένεται να αναφερθεί στην έως τώρα πορεία των «ερυθρόλευκων», στα διοικητικά και στο θέμα με τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν.

Αρχικά, η συνέντευξη Τύπου είχε ανακοινωθεί για την Παρασκευή (29/11), όμως λόγω του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της Football League, αυτή μετατέθηκε για τη Δευτέρα (02/12).

Η ανακοίνωση:

«Λόγω του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που όρισε η Football League για την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι, η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη μετατίθεται για τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στη 1.00 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν την ομάδα».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep