Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόκριση και... άνετα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε άνετα (0-0)το εισιτήριο των «16» απέναντι στον Άρη.

Το 1-0 στο ΕΑΚ Βόλου του έδινε ελαφρύ προβάδισμα και η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν δύσκολη το βράδυ της Πέμπτης (31/10). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη με το άνετο 0-0 και το εισιτήριο στη φάση των «16», εκμεταλλευόμενοι την τραγική εικόνα που παρουσίασαν οι κίτρινοι!

Ο Άρης δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους προς την εστία του Γκίτκου. Παρά το δυνατό του ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων ήταν αυτή του Έλσνερ στο 16'. Στο δεύτερο η πίεση αυξήθηκε, αλλά δεν είχε την ουσία, με τους Βολιώτες να εμφανίζονται «φωτιά» στις αντεπιθέσεις παρά τις απουσίες αρκετών βασικών. Στο 90' αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος, γιατί πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο του Καπετάνου σε αράουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Ελσνερ, Ηρακλής (36' Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος (70' Αγγελούδης), Σουνάς (62' Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο.

Ολυμπιακός Βόλου (Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Ρόκας (83' Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος (68' Πόνσε), Γιενγκά, Μπρέσκα (74' Γκούρμα).

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep