Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με έδιωξε η... αυλή»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Γρεβενιώτης προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στον OTE TV για την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» και υποστήριξε ότι η... «αυλή» της διοίκησης τον οδήγησε στην έξοδο. Όπως ανέφερε:

«Κάνω ένα μεγάλος λάθος όταν ξεκινάω τη συνεργασία μου με ομάδες: συμφωνώ να κάνω μόνο νίκες οπότε όταν κάνω μία ήττα αποχωρώ. Άλλος βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και άλλος μισογεμάτο. Έτσι όμως είναι ο προπονητής. Δεν μετάνιωσα που ξαναπήγα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ξεκινήσαμε με προοπτική να φτιάξουμε μία ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο πλήρη ομάδα του πρωταθλήματος.

Δεν θεωρώ πως έφυγα αποτυχημένος. Δείτε τα αποτελέσματα. Κερδίσαμε Παναχαϊκή, Άρη στο Κύπελλο και κάναμε καλά αποτελέσματα» ανέφερε ο Γιώργος Βαζάκας και συμπλήρωσε: «Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχει η διοίκηση υπάρχει όμως και η «αυλή» που θέλει να είναι μέσα στα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ του θέματος και δεν θέλω να κοιτάζω πίσω. Κοιτάζω την επόμενη μέρα και κρατάω την αγάπη μου γι' αυτή την ομάδα. Ήθελα και πάλι να συνδέσω το όνομά μου με μία ακόμα άνοδο, δεν μου επιτράπηκε, συνεχίζουμε».

Αναφέρθηκε και στα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα:

«Πέρυσι το πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο όλων των εποχών. Φέτος μ' αυτή την τομή που έγινε έχω τις επιφυλάξεις μου. Η πρώτη εικόνα που έχω είναι πως ο «Νότος» είναι πιο ισχυρός όμιλος. Πέρα από τον Ολυμπιακό Βόλου που θεωρώ πως είναι το πρώτο φαβορί, βλέπω πως ο Παναιγιάλειος, η Επισκοπή, ο Ηρακλής Ψαχνών και η Παναχαϊκή θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την τετράδα.

Στον «Βορρά» η Κέρκυρα έχει τον πρώτο λόγο, η Νίκη Βόλου έχει πολύ καλή ομάδα, περιμένω το «ξύπνημα» του Ηρακλή, ο Αιγινιακός, ο Πιερικός και ο Τύρναβος πιστεύω πως θα είναι ομάδες που θα διεκδικήσουν επίσης είσοδο στην τετράδα».

Για την περσινή αποτυχία του Ολυμπιακού Βόλου να ανέβει κατηγορία ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε:

«Την ευθύνη την παίρνω εγώ. Εγώ ήμουν ο προπονητής, εγώ φταίω. Δεν υπήρχε θέμα ηλικίας παικτών. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πληρώσαμε το γεγονός ότι στις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Είχαμε θέμα με τον αριθμό Ελλήνων παικτών. Ήμασταν και άτυχοι αφού ειδικά μετά το 1-1 χάσαμε πολλές ευκαιρίες να προηγηθούμε και να πάρουμε την κατηγορία. Δεν ήταν κακός ο Ολυμπιακός, ήταν άτυχος».

Οσο για τον Μάνουελ Ρόκα που τον έχει αντικαταστήσει, υποστήριξε:

«Είναι ένα νέο παιδί, έχει όρεξη κι αν στηριχθεί μπορεί να πετύχει. Ήταν ποδοσφαιριστής μου, τον εκτιμούσα σαν άνθρωπο όμως τον Ρόκα τον βρήκα στον Ολυμπιακό Βόλου αφού η πρόσληψή του ήταν πριν τη δική μου. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει».

Ο Γιώργος Βαζάκας ρωτήθηκε και για τον παραγκωνισμό του Μάριο Μπρέσκα στο ματς με τον ΑΟ Χανίων για να απαντήσει:

«Ήταν θέμα τακτικής και στρατηγικής. Ο Μπρέσκα είναι πολυτέλεια για τη Β' Εθνική. Είναι δύο σκαλοπάτια από τους υπόλοιπους παίκτες της κατηγορίας. Είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού. Στόχος ήταν ο Μάριο να μπει στο δεύτερο ημίχρονο και να βρει κουρασμένους αμυντικούς και να αλλάξει το παιχνίδι. Ο Μπρέσκα φυσικά και δεν είναι παίκτης πάγκου».

Τέλος ερωτηθείς για τη μεγάλη του αγάπη, δήλωσε:

«Αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς που εύχομαι να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Όποιος έχει περάσει από αυτή την ομάδα δεν μπορεί παρά να «δεθεί» μαζί της».

Πηγή: www.redplus.gr

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep