Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διευκρινίσεις από Καραγιάννη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για παρερμηνεία δηλώσεών του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Καραγιάννη μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον Δήμο για το ΕΑΚ. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι:«Ουδέποτε ο πρόεδρος μας, καταφέρθηκε ενάντιων των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και οι όποιες δηλώσεις του που αφορούσαν τους οργανωμένους οπαδούς, παρερμηνεύτηκαν και μεταφέρθηκαν λανθασμένα στον Τύπο.

Άλλωστε οι οργανωμένοι οπαδοί είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης ξεκαθαρίζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι διαφωνούμε πλήρως με την άποψη κάποιων μελών της Δημοτικής αρχής σύμφωνα με την οποία οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα».

Οι δηλώσεις που είχαν μεταφερθεί μετά τις υπογραφές: «Σε σχέση με κάποιες ανακοινώσεις οργανωμένων οπαδών, θέλω να τονίσω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σέβεται καταρχάς όλους τους θεσμούς, δεν ασχολείται με δηλώσεις των οργανωμένων συνδέσμων - στη συγκεκριμένη δε περίπτωση δεν συμφωνούμε μ'αυτές – και ευχαριστεί τόσο τον Δήμαρχο, όσο και τον κ. Μαβίδη, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα ώστε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί στα ίδια πλαίσια αμοιβαίας εξυπηρέτησης και φιλίας».

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2013 03:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep