Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στιγμή ολιγωρίας…»

Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά την ήττα (2-1) από τον ΑΟ Χανιά ο Γιώργος Βαζάκας είπε στη συνέντευξη Τύπου:«Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα δεχτήκαμε γκολ από στημένο στο 93’ έτσι και σήμερα χάσαμε τους βαθμούς από δικιά μας ολιγωρία. Ξέραμε ότι στα Χανιά θα αντιμετωπίσουμε ένα μαχητικό αντίπαλο με κύρια όπλα του τις κόντρα επιθέσεις. Προσαρμόσαμε την τακτική μας σε αυτό ακριβώς, χρησιμοποιήσαμε ποδοσφαιριστές που δεν θα φοβήθηκαν να βάλουν τα πόδια τους στις διεκδικήσεις, ελέγξαμε τον ρυθμό και παρόλα αυτά ένα παιχνίδι που και ο αντίπαλος φάνηκε να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία, το χάσαμε από μια στιγμή ολιγωρίας.

Η ομάδα μας μπορεί να έχασε για πρώτη φορά φέτος όμως θεωρούμε ότι έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ και θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Ερωτώμενος για τον ΑΟ Χανιά καθώς και ο ίδιος δεν έκανε καμία αναφορά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Τα Χανιά είναι μια καλή ομάδα, με πολύ μαχητικούς ποδοσφαιριστές και αν και δεν ξέρω ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι τους πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε».

Ο Κώστας Καπετάνος ανέφερε: «Όπως είπε και ο προπονητής μου το παιχνίδι χάθηκε στη δύναμη και σε λεπτομέρειες.Μπράβο στα Χανιά και στο παιδί (Πάγκαλο) που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ από αυτά που φέρνουν κόσμο στα γήπεδα.Παράλληλα θα ήθελα να αναφερθώ στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα του γηπέδου από τους φιλάθλους που το γέμισαν, υποστηρίζοντας την ομάδα τους χωρίς κανένα παρατράγουδο».

Πηγή: sportfmxania.gr

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep