Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μέχρι τα 40 μου στον Ολυμπιακό»!

Ο Μάριο Μπρέσκα εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη, μίλησε για τη σχέση του με τους οπαδούς και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βολιώτες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη βολιώτικη ιστοσελίδα Red plus:

Θέλω τη γνώμη σου για τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου.

«Η φετινή ομάδα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Από την περσινή ομάδα έχουμε μείνει 6-7 παίκτες και παράλληλα προστέθηκαν κάποιοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έχουμε κάνει και καλή προετοιμασία και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Πέρυσι η ομάδα έχασε την άνοδό της την τελευταία στιγμή. Ποια είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ του περσινού και του φετινού Ολυμπιακού.

«Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι φέτος η ομάδα χτίστηκε σε σωστές βάσεις από την αρχή της χρονιάς. Πέρυσι δεν έγινε σωστή προετοιμασία και επιπλέον τον Ιανουάριο η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή».

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας;

«Είναι ο κόσμος της, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Είμαστε όλοι μία παρέα και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Θεωρείς θετικό ότι η ομάδα επέστρεψε στο ΕΑΚ;

«Σαφώς και είναι πολύ καλύτερα, διότι το ΕΑΚ είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο κόσμος είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο και στους παίκτες σε σχέση με το Πανθεσσαλικό και θεωρώ ότι αν κάποια στιγμή ανοίξουν και οι υπόλοιπες θύρες θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα».

Ήσουν μέλος της ομάδας που τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και κέρδισε τη συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης. Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να επαναλάβει μία αντίστοιχη πορεία;

«Είμαι σίγουρος γι αυτό. Πριν δύο χρόνια γράψαμε ιστορία και είμαι πεπεισμένος ότι πολύ σύντομα θα επαναλάβουμε το κατόρθωμα αυτό».

Το καλοκαίρι ανανέωσες το συμβόλαιο σου. Υπήρχε κάποια στιγμή που σκέφτηκες να μην υπογράψεις και να συνεχίσεις αλλού την καριέρα σου;

«Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου επιλογή. Περίμενα τον Ολυμπιακός Βόλου γιατί δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα. Έχω μέλλον σε αυτή την ομάδα».

Ποια θεωρείς κορυφαία και ποια χειρότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Οι δύο καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου ήταν αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και όταν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό με 3-2 και βγήκαμε στην Ευρώπη. Όσο για την χειρότερη, ήταν η ήττα από τον Παναιτωλικό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, διότι δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Είσαι το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων Θέλω την άποψή σου για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου.

«Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είμαι και πόσο πολύ προσπαθώ γι αυτή την ομάδα. Επίσης γνωρίζω καλά ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα και εγώ από την πλευρά μου δίνω σε κάθε ματς τον καλύτερό μου εαυτό».

Έχεις να υποσχεθεί κάτι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου;

«Ότι θα βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ».

Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου τον Ολυμπιακό Βόλου;

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον Ολυμπιακό Βόλου και να ζήσω κι άλλες μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα. Αν μάλιστα μπορώ να παίζω στον Ολυμπιακό μέχρι τα 40 μου χρόνια, τότε θα το κάνω».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 11:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep