Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να παρέμβει το FBI»

Απίστευτη απάντηση του Δημήτρη Καραγιάννη στον Αλέξη Κούγια.

«Παραβρέθηκα στην αναμέτρηση μεταξύ της Καλλιθέας και της δημοφιλέστατης –λόγω του γνωστού ποινικολόγου κ. Αλέκου Κούγια- ομάδα της Παναχαϊκής. Είναι λυπηρό που η σημερινή διαιτησία δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα της Καλλιθέας, αφού είναι προφανές ότι οι διαιτητές πλέον φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή»

Αν μη τι άλλο αρκετοί παράγοντες της Football League δείχνουν ότι έχουν χιούμορ. Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία του ματς, Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου, τη Δευτέρα (07/10) ήταν η σειρά του προέδρου των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Καραγιάννη να απαντήσει, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία της αναμέτρησης Καλλιθέα - Παναχαϊκή!

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε:

«Σήμερα παραβρέθηκα στην περιοχή της όμορφης πόλης της Καλλιθέας όπου και παρακολούθησα την αναμέτρηση μεταξύ της Καλλιθέας και της δημοφιλέστατης –λόγω του γνωστού ποινικολόγου κ. Αλέκου Κούγια- ομάδα της Παναχαϊκής.

Αναρωτιέμαι τελικά μήπως ο Αλέκος Κούγιας έχει δίκιο. Όχι για την ύπαρξη μίας ή δύο εγκληματικών οργανώσεων, αλλά πολλών περισσότερων που δρουν προς το συμφέρον της Παναχαϊκής. Να επέμβει επιτέλους η Πολιτεία, οι εισαγγελικές αρχές της χώρας και αν χρειαστεί ακόμα και το FBI, ώστε να γλιτώσουμε για πάντα από τον Αλέκο Κούγια»

«Είναι λυπηρό που η σημερινή διαιτησία δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στην ομάδα της Καλλιθέας, αφού είναι προφανές ότι οι διαιτητές πλέον φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Παναχαϊκή όπως όλες τις άλλες ομάδες, εξαιτίας των γνωστών μεθόδων του κ. Αλέκου Κούγια.

Αναρωτιέμαι τελικά μήπως ο Αλέκος Κούγιας έχει δίκιο. Όχι για την ύπαρξη μίας ή δύο εγκληματικών οργανώσεων, αλλά πολλών περισσότερων που δρουν κατά το συνόλου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και προς το συμφέρον της Παναχαϊκής. Να επέμβει επιτέλους η Πολιτεία, οι εισαγγελικές αρχές της χώρας και αν χρειαστεί ακόμα και το FBI, ώστε να γλιτώσουμε για πάντα από τον Αλέκο Κούγια».

Media

Last modified onΔευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep