Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η Παναγιά ήταν μαζί μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας.

Μετά το 0-3 της ομάδας του επί του Αστέρα Μαγούλας ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε: «Η Παναγιά σήμερα ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου. Παίξαμε με μια καλή ομάδα που είχε μόνο θετικά αποτελέσματα. Κερδίσαμε, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το ματς. Προηγηθήκαμε, γρήγορα μ' ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ και ο Γκίτκος ήταν σε πολύ καλή μέρα. Δεν δεχτήκαμε γκολ, ελέγξαμε το ματς και φύγαμε νικητές.
Οι παίκτες μου είναι ποιοτικοί, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Αργήσαμε να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα αλλά η ποιότητα που έχουμε έκανε την διαφορά. Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά στα επόμενα ματς πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι. Η άνοδος για μας είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Πριόνα.
Και οι τρεις παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές από τον Ολυμπιακό, βοήθησαν για ν' αλλάξουμε το παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που μεταμορφώνονται μέσα στην έδρα, ενώ εκτός έδρας δεν εμφανίζονται όπως πρέπει.
Όμως σήμερα χωρίς να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση καταφέραμε μια εύκολη νίκη. Βέβαια, μετά την αποβολή, υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός Βόλου. Τα 4-5 πρώτα ματς θα δείξουν ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν και πόσο. Αυτή η ομάδα μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα με τις μεσαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Είχαμε την τύχη και την Παναγία μαζί μας σήμερα».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 20:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep