Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι τους και μόνοι μας»

Ο Ολυμπιακός Βόλου επανακυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο και έπειτα από δύο χρόνια το περιοδικό Red News.

Το τεύχος του Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί με τον τίτλο «Όλοι τους και μόνοι μας», με σαφές μήνυμα για όσους θωρούνται υπεύθυνοι για την «πραξικοπηματική», όπως τη χαρακτηρίζουν, διάλυση της βολιώτικης ομάδας.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού αναγράφεται χαρακτηριστικά: «Κόντρα στον πιο αποτυχημένο πρωθυπουργό, τους «κηπουρούς» και «τζογαδόρους» του, κόντρα σε άβουλους και φοβισμένους αθλητικούς ηγέτες, κόντρα σε «δικομανείς» και πρώην παράγοντες και κόντρα σε ανύπαρκτους τέως πολιτικούς και διορισμένους υπαλλήλους, ο Ολυμπιακός Βόλου άντεξε και ετοιμάζεται να ξαναγράψει ιστορία: «Όλοι τους και … μόνοι μας».

Προσεχώς στο Red News: Όλο το παρασκήνιο της προ διετίας πραξικοματικής απόφασης να διαλύσουν τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό Βόλου. Ποιοι και πώς αποφάσισαν για ιδιοτελείς σκοπούς με το έτσι θέλω να αφανίσουν τον Ολυμπιακό από τον ποδοσφαιρικό χάρτη». 

vol

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί για την επανέκδοση του Red News :

«Με τίτλο "Όλοι τους και μόνοι μας" επανακυκλοφορεί το περιοδικό "RED NEWS". Ένα περιοδικό που αγαπήθηκε από τους φίλαθλους του Βόλου και όχι μόνο, αλλά λόγω της πραξικοπηματικής διάλυσης της ομάδας ανέστειλε την κυκλοφορία του πριν από δύο χρόνια. Στο τεύχος του Σεπτεμβρίου 2013 οι Βολιώτες φίλαθλοι θα βρουν συνεντεύξεις, άρθρα, ρετρό ιστορίες και πολλά "ερυθρόλευκα" θέματα.

Την επιμέλεια και ευθύνη του "REDNEWS" έχει έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα και όχι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

Last modified onΣάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2013 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep