Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε οι καλύτεροι»

Την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων πραγματοποίησε την Παρασκευή (6/9) ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας, Δημήτρης Καραγιάννης, ανέβηκε στο βήμα, καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, και εξέφρασε την πίστη του για άνοδο στη Super League. Υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει την καλύτερη ομάδα της Football League, αλλά και μία από τις καλύτερες της Super League, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απόκτηση επιθετικού ίσως να μην είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Δημήτρης Καραγιάννης είπε: ««Η διοίκηση και εγώ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε για τη φετινή ομάδα, ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε ότι κάναμε παραπάνω από αυτό που περνούσε από το χέρι μας, από αυτό που είχαμε υπολογίσει. Το ίδιο και οι φίλαθλοι, περιμένω να σταθούν στην ομάδα. Θέλω ακόμη περισσότερη συμπαράσταση. Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μια. Κάναμε υπέρβαση. Ξέρετε ότι αν είχαμε αναλάβει τις τύχες της ομάδας από πέρυσι, θα ήμασταν φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Το ξέρουν όλοι, το διαισθάνονται. Είναι μία απάντηση σε λίγους, οι οποίοι μας κρίνουν και μας κατακρίνουν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η καλύτερη ομάδα από όλες της Β’ εθνικής και πολύ καλύτερη από μερικές της Α’ Εθνικής. Θέλω να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και ο καθένας ποδοσφαιριστής, ανεξαρτήτως ονόματος, ηλικίας, θέσης, προσφοράς, να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα μας διαψεύσουν».

Για την εκδήλωση της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το φιλικό με τον Άρη: «Να είστε όλοι εκεί».

Για τον επιθετικό: «Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα, περνά από τα εργομετρικά και έρχεται στο Βόλο. Ψάξαμε, τον βρήκαμε και εξακολουθούμε να ψάχνουμε και άλλους».

Για το αν τελείωσαν οι μεταγραφές με τον επιθετικό: «Μπορεί και όχι».

Για το αν έχει νόμιμη άδεια για το ΕΑΚ: «H άδεια καταλληλότητας έχει ληφθεί εδώ και ένα μήνα».

Από την παρουσίαση των 14 μεταγραφικών αποκτημάτων, που έγινε στο forum του ξενοδοχείου Park, απουσίαζε ο Μάριο Γκούρμα, ο οποίος είναι χρονικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της βολιώτικης ομάδας.
Με το σύνθημα «ιδέα, όνειρο, πάθος, this is volos» έγινε η παρουσίαση των φανελών του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίες ήταν λευκές και κόκκινες. Κάθε παίκτης ξεχωριστά παραλάμβανε τη φανέλα του. Κατά σειρά παρουσιάστηκαν οι: Μιχάλης Παπανικόλας 22, Δημήτρης- Οδυσσέας Κεσίδης 44, Νίκος Ντινόπουλος 96, Αλέξανδρος Ζέρης 20, Θανάσης Γεωργίου 30, Γιάννης Γκέσιος 9, Δημήτρης Αρβανίτης 5, Λευτέρης Γιαλούσης 15
Θανάσης Δεινόπαπας 19, Γιάννης Κατσίκης 7, Χρήστος Μελίσσης 4, Στάθης Ρόκας 21, Ντάνι Πόνσε 23 και Νόε Ακόστα 17.

 

Οι δηλώσεις των παικτών:

Γιάννης Κατσίκης: «Πέτυχα την άνοδο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League, θέλω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι εξίσου μεγάλη ομάδα και θα έλεγα ακόμη μεγαλύτερη και από τον Απόλλωνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με έφερε στο Βόλο. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Για την προετοιμασία: «Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Όλοι οι παίκτες είμαστε μία οικογένεια και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για τις 29 Σεπτεμβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα».

Θανάσης Δεινόπαπας: «Κάναμε σκληρή προετοιμασία και σιγά- σιγά ρίχνουμε τους ρυθμούς. Βρισκόμαστε σε περίοδο φορμαρίσματος, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι υπάρχει ανταγωνιστικό ρόστερ: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα έχουμε 40 αγωνιστικές και χρειάζονται όλοι οι παίκτες».

Για το αν ο νότιος όμιλος είναι πιο εύκολος από τον βόρειο: «Δεν είναι θέμα ομίλου, το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά».

Νίκος Ντινόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από εμένα για να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμένα να δουλεύω με αναγνωρισμένους παίκτες. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο γήπεδο. Θέλω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2013 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep