Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μάθετε ποιοι βάζουν τρικλοποδιές»

Τους ανθρώπους που βάζουν τρικλοποδιές στη χρήση του ΕΑΚ από τον Ολυμπιακό Βόλου θα αποκαλύψει ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος της Βολιώτικης ΠΑΕ έκανε δηλώσεις στην οπαδική ιστοσελίδα (volosfans.com) με αφορμή την απόρριψη της παραχώρησης του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου, απαντώντας παράλληλα στον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ, Παύλο Μαβίδη, που έκανε λόγο για «εκβιασμό και νταβατζηλίκι».

Η δήλωση του Δημήτρη Καραγιάννη στο volosfans.com: «Επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο χρόνος πιέζει, οι συνεργάτες μου κι εγώ θα αποφύγουμε να κάνουμε δηλώσεις και να επιρρίψουμε ευθύνες. Όταν το θέμα του ΕΑΚ τελειώσει και η ομάδα μας επιστρέψει στο σπίτι της, τότε θα γνωστοποιηθεί και ποιοί ήταν αυτοί που έβαζαν συνέχεια τρικλοποδιές και "ένιπταν τας χείρας τους" επιρρίπτοντας ευθύνες δια της μεθόδου "πυρ κατά βούληση" και εξυπηρετώντας πασιφανώς αλλότρια συμφέροντα, αλλά και ποιοί ήταν αυτοί που επιτέλεσαν, όπως είχαν καθήκον και υποχρέωση, στη λύση του προβλήματος, πράττοντας νομίμως τα δέοντα».

Σας παραθέτουμε μερικές από τις δηλώσεις του Παύλου Μαβίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου, Ράδιο Ένα: «Αυτές οι υποθέσεις με εκβιασμό και νταβατζηλίκι δεν μπορούν να προχωρήσουν. Εμείς λέγαμε από την αρχή ναι, αλλά λέγαμε ό, τι ο νόμος ορίζει. Φυλακή δεν μπαίνει κανείς. Ο Ολυμπιακός Βόλου έλεγε να γίνει γρήγορα, να πούμε απευθείας το «οκ». Το είπαμε, το δώσαμε γραπτώς, αλλά υπάρχει ένα όριο. Συμβάλαμε γιατί ο Ολυμπιακός δήλωσε έδρα το ΕΑΚ στην ΕΠΟ. Ξέραμε από την αρχή ότι η διαδικασία δεν θα προχωρήσει. Το ήξερε και ο κ. Καραγιάννης».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep