Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αφήνω τον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να αφήσει την ομάδα.

Συνέντευξη στην τηλεόραση του Astra TV έδωσε ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου είπε τα εξής:

Για το πωλητήριο σχολίασε: «Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας, η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω οικονομική ενίσχυση. Όπως πήραμε τις μετοχές τον Ιανουάριο, μακάρι να εμφανιστεί κάποιος και να μου πει να πάω την ομάδα πιο ψηλά και να μου εξασφαλίσει ότι θα μπορεί να παίξει όχι μόνο στην Super League, αλλά και στην Ευρώπη. Να μου το εξασφαλίσει με την οικονομική ευρωστία. Ξαναλέω ότι οι οικονομικές συνθήκες της εποχής επιτάσσουν βοήθεια για να πάει ακόμη καλύτερα η ομάδα. Δεν έχω καμία διάθεση να φύγω. Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό είχαμε 17.000 θεατές. Ούτε όταν έγινε ο ημιτελικός με τον Ατρόμητο δεν είχε τόσο κόσμο. Είναι καταπληκτικό και είναι η παρακαταθήκη που αφήνουμε σε έναν υποψήφιο επενδυτή. Πέρασε από το μυαλό μου ότι οι 17.000 θεατές είναι πολύ πιθανό να απογοητευτούν και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να μαζευτούν ξανά. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που ήταν το πρώτο μας παιχνίδι ως διοίκηση, είχαν κοπεί 656 εισιτήρια και στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε 17.000 θεατές. Ο κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες».

Για το μπάτζετ: «Η οικονομική βοήθεια θα βοηθούσε περισσότερο. Κόστη και έξοδα είναι συγκεκριμένα και οι ποδοσφαιριστές είναι καλυμμένοι. Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να πάρουμε και πιο ακριβούς παίκτες αν υπάρξει βοήθεια. Χρέη δεν έχουμε. Καθόλου. Υπάρχει μία ρύθμιση σε ΙΚΑ και Εφορία, η οποία είναι πολύ μικρή και την τηρώ ευλαβικά. Γιατί αλλιώς οι ρυθμίσεις χάνονται. Ο Ολυμπιακός από το 2008 δεν έχει καμία απολύτως προσφυγή. Τώρα που αποδεσμεύουμε παίκτες φροντίζουμε όχι μόνο να τους διώξουμε , αλλά και να τους πληρώσουμε, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κίνδυνος για προσφυγή ούτε τώρα ούτε για το μέλλον. Γίνονται οι αποδεσμεύσεις κοινή συναινέσει».

Για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και αν θα υπάρξουν προσθήκες: «Θα μείνουν κάποιοι, αυτοί που κατά την άποψη του τεχνικού συμβούλου, αλλά και των φιλάθλων της ομάδας πρέπει να μείνουν. Εγώ αφουγκράζομαι τι θέλουν, τι γράφουν, διαβάζω, μαθαίνω, μου στέλνουν μηνύματα. Θα μείνουν 5-6 ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, αλλά η φετινή θα χτιστεί στα εξής πρότυπα: Πρώτον, με πολλούς ποδοσφαιριστές που θα είναι σε πολύ νεαρότερη ηλικία, να έχουν κάποια εμπειρία, προσωπικότητα, να είναι μαχητές, καλοί παίκτες. Να μπορούν να αντέξουν στα παιχνίδια χωρίς να επηρεάζονται ψυχολογικά. Ήταν και κουρασμένοι βέβαια φέτος. Έπαιξαν 52 πέρυσι. Ποιος να αντέξει; Τραυματισμοί κάρτες. Φέτος καλώς εχόντων θα παίξουμε 26 παιχνίδια».

Για το εάν κατέβηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό: «Όχι, αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Τους είχα μιλήσει τις προηγούμενες ημέρες. Ήμασταν στην Πορταριά μαζί με τα παιδιά συνέχεια αγκαλιά και τους έλεγα να μην αγχώνονται. Μετά το ματς δεν τους μάλωσα. Δεν μπορούσα να τους πω ότι είμαι ευχαριστημένος».

Η σχέση του Ολυμπιακού με τη Νίκη και την παρουσία της Λάρισας στην Football League. Για το αν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας: «Η ΑΕΛ από ό,τι διαβάζω μπορεί να μην είναι στη Β’ Εθνική. Τα παιχνίδια με τη Νίκη τα βλέπω, όπως όλα τα άλλα παιχνίδια. Δεν βλέπω τον τρόπο που μπορούν να συνεργαστούν οι δύο ομάδες».

Κάποιος έχει κατοχυρώσει το «Ολυμπιονίκης Βόλου» και το αν υπάρχει σκέψη για συγχώνευση: «Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Ο καθένας θα μπορούσε να κάνει έναν αθλητικό σύλλογο καινούργιο. Ουδέν σχόλιο. Αποκλείω θέμα συγχώνευσης. Δεν θα μπορούσε να συγχωνευτεί μία ομάδα που έχει μηδενικά χρέη με μία ομάδα που διαβάζω και μαθαίνω και το έχει δηλώσει ο κ. Πάτσης ότι έχει περισσότερα χρέη. Η κάθε πλευρά έχει τους λόγους της να μην σκέφτεται τη συγχώνευση. Εγώ δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου».

Αν συνεχίζει η διοίκηση ως έχει από τον Ιανουάριο: «Όλοι είμαστε ενωμένοι. Ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι, για αυτό το οποίο χτίστηκε. Είχαμε συμφωνήσει όποιος μπορεί να συμμετέχει. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον  Ολυμπιακό Βόλου 36 ώρες το 24ωρο! Μετά τις 8 Ιουλίου θα συναντηθούμε όλοι μαζί. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και αν δεν βρεθεί κανείς θα συνεχίσω. Δεν έχω καμία διάθεση να αφήσω τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν είμαστε επενδυτές, αλλά μάλλον αιμοδότες της ομάδας. Μέχρι τις 5 Ιουλίου είναι η πρόσκληση».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούνιος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep