Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμος για το άλμα

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνωρίζει ότι με νίκη στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου κάνει άλμα προβιβασμού.

Η παράδοση στα play off θέλει την ομάδα που ξεκινά με συγκομιδή 4 έως 6 πόντων στη σχετική διαδικασία να προβιβάζεται. Το έκανε πέρυσι ο Πλατανιάς (4 πόντοι), τη σεζόν 2010-11 ο ΟΦΗ (4 πόντοι) και το 2009-10 ο Πανσερραϊκός (6 πόντοι). Την Τετάρτη (05/06), λοιπόν, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κυνηγήσει τη 2η νίκη του, αυτή τη φορά ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στη Νίκη Βόλου, προκειμένου να κάνει το άλμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Η εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον Ηρακλή απομάκρυνε τους «ερυθρόλευκους» δύο βαθμούς από τον Παναιτωλικό, η ψυχολογία είναι στα ύψη και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Βαζάκα θεωρούν ότι με τη συμπαράσταση των οπαδών τους θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά φέτος απέναντι στους «κυανόλευκους».

Εκπλήξεις η 20άδα δεν είχε. Οι Κωστούλας, Σταυράκης, Κόμνος αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμών, ενώ μόνιμα εκτός πλάνων βρίσκονται οι Χατζηπαντελίδης, Μπακαγιόκο.

Η αποστολή: Γκίτκος, Ρόκα, Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Γκότοβος, Γόγολος, Καπετάνος, Γουσούλης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Πετκάκης, Πινδώνης, Σολάκης, Τσιάτσιος.

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep