Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Ολυμπιακός θα ανέβει»

O Θανάσης Κωστούλας θα υποβληθεί σε επέμβαση την Παρασκευή στη Λάρισα.  O Θανάσης Κωστούλας θα υποβληθεί σε επέμβαση την Παρασκευή στη Λάρισα.

Ο Θανάσης Κωστούλας δήλωσε στεναχωρημένος που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ ανόδου, αλλά δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του θα πάρει το εισιτήριο για την Super League.

«Το γόνατό μου «κλείδωσε» εντελώς στο ματς με την Καλλονή και αύριο θα μπω στο χειρουργείο. Με στεναχωρεί πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου στην κρισιμότερη καμπή της φετινής προσπάθειας. Όμως δυστυχώς η τύχη δεν μου τα έφερε όπως τα ήθελα».

Η πίκρα για τον τραυματισμό που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί άλλο με συντηρητική θεραπεία και θα χρειαστεί αρθροσκόπηση είναι μεγαλύτερη για τον Θανάση Κωστούλα, αφού δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο πιο δύσκολο κομμάτι του πρωταθλήματος. Σε δηλώσεις του στο http://www.goalpost.gr τόνισε.

«Γνώριζα αρκετό καιρό πως ο μηνίσκος μου θα χρειαζόταν καθαρισμό, αφού είχε κοπεί ένα μικρό κομμάτι του και δημιουργούσε πρόβλημα στο γόνατό μου. Είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε την αρθροσκόπηση με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Δυστυχώς, όμως, το γόνατό μου «κλείδωσε» εντελώς στο ματς με την Καλλονή και αύριο θα μπω στο χειρουργείο. Με στεναχωρεί πολύ που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου στην κρισιμότερη καμπή της φετινής προσπάθειας. Όμως δυστυχώς η τύχη δεν μου τα έφερε όπως τα ήθελα.

Πιστεύω πάντως πως τελικά εμείς θα είμαστε που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους συμπαίκτες και τον προπονητή μας. Θα τα δώσουν όλα για την άνοδο, όπως κάναμε και κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς».

Ο 37χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου θα χειρουργηθεί αύριο στη Λάρισα από τον ορθοπεδικό του Κέντρου Αποκατάστασης Κένταυρος κ. Γρηγόρη Μανούδη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep